ΚΟΥΪΖ

Ποιος είναι ο αυλοκόλακας της Ιάσωνος που επηρεάζει περισσότερο από τον καθένα τον Κωστάαακη και του αλλάζει ακόμη και σημαντικές αποφάσεις. Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γιώργος Κακαβάς και ο αναπληρωτής του δημάρχου, αντιδήμαρχος Γιώργος Γλυκοφρύδης, εισηγήθηκαν στον Κωστάαακη να μπούνε κώνοι στην κεντρική λεωφόρο για να μπει τέλος στο κυκλοφοριακό χάος. Ο Κωστάαακης, αν και το είχε αποδεχθεί, του άλλαξε τελικά γνώμη ο αυλοκόλακάς του και το κυκλοφοριακό χάος στο κέντρο της πόλης διαιωνίζεται.

Μήπως τελικά επιδιώκουν την ανεπανόρθωτη ζημιά στην πόλη;
(160811)




Είπαν…

Μετά την εξαγγελία του Κωστάαακη για κατασκευή θεάτρου στον αρχαιολογικό χώρο του Ηραίου, οι πολίτες αναμένουν τη νέα εξαγγελία του για τοποθέτηση θόλου στον κόλπο του Λουτρακίου, έτσι ώστε να μην επηρεάζεται ο τόπος από τους ανέμους!..
(160811)




ΠΑΡΑΜΙΛΑΝΕ… ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΑΑΚΗ

Έκπληξη, απορία, προβληματισμό, ερωτήματα, σηκώνουν τα χέρια ψηλά και δεν ξέρουν τι να πουν, είναι μερικές από τις αντιδράσεις που βίωσε χθες ο γράφων, ομιλώντας με στελέχη της νομαρχιακής ΠΑΣΟΚ Κορινθίας.
Κανείς, δεν έχει λόγια να περιγράψει αυτό που συμβαίνει με τον Κώστα Λογοθέτη, ο οποίος τους έχει απογοητεύσει πλήρως κι όλοι αναμένουν να δουν ποια είναι τα χειρότερα, ενώ από τη στάση του πλήγμα θα υποστεί το κυβερνών κόμμα γενικότερα, λόγω των προσωπικών του υστερήσεων και δημοτικών καθυστερήσεων.
Στις συνομιλίες που είχε χθες το loutraki-press, όλοι διερωτούνται να πληροφορηθούν τι είναι αυτό που φταίει κι αυτό που κυριαρχεί. Οι περισσότεροι, έκαναν λόγο ότι αυτό που εισπράττουν είναι, το απόλυτο μπάχαλο σε όλα τα επίπεδα.
Αναζητούν να δουν τι φταίει και μετά από αποκλεισμούς με την εις άτοπο απαγωγή καταλήγουν στον Κωστάαακη που διαπιστώνουν ότι ο ίδιος τελικά είναι το πρόβλημα. Γιατί, ναι μεν μπορεί να έχει τις παθογένειές του, ωστόσο, αποδείχθηκε κι ανίκανος στο σύνολο των περιπτώσεων να επιλέξει συμβούλους που θα συνέβαλαν θετικά για το γενικότερο έργο και δεν θα ενδιαφερόντουσαν αποκλειστικά και μόνο για την πάρτη τους. Η κοκκινοπράσινη παρέα που καταγράφει το loutraki-press είναι τελικά το βαρίδι της δημοτικής αρχής που δεν την αφήνει να ξεκολλήσει από τον πάτο.
Αυτό δε που τους κάνει ιδιαίτερη εντύπωση είναι πώς επέτυχε ο Κωστάαακης σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα να απαξιώσει τον εαυτό του, δεδομένου ότι κατόρθωσε σ’ απλά κι εύκολα θέματα να υποστεί ναυάγιο…
Όλοι συμφωνούν ότι είναι πάρα πολύ κατώτερος των περιστάσεων, απορούν που δεν τον είχαν αντιληφθεί τα προηγούμενα χρόνια και κάνουν το σταυρό τους μην συμβεί κάτι κακό!..
(160811)




ΤΟ ΑΛΑΛΟΥΜ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑΑΑΚΗ ΠΟΥ ΑΝΑΙΡΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ
ΟΔΗΓΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΕ ΜΑΡΑΣΜΟ ΚΑΙ ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ!


Ο Κωστάαακης καθημερινά αποδεικνύει, καλύτερα μάλλον προσπαθεί να αποδείξει με υπερβάλλοντα ζήλο, ότι δεν έχει αρχή, μέση, τέλος. Αλαλούμ κι ότι κάτσει…
Έφθασε στο σημείο να ισχυρίζεται ότι είναι απαράδεκτο να κλείνουν οι δρόμοι και δη ένας δρόμος που δεν δημιουργεί κάποιο πρόβλημα, είναι πραγματική λαιμητόμος, όταν πριν λίγες ημέρες ο ίδιος είχε κλείσει την εθνική οδό και το Λουτράκι είχε γίνει ρεζίλι πανελλαδικά.
Χθες λοιπόν, το πρωί, οι κάτοικοι της οδού Παπανικολάου, περίπου εβδομήντα άτομα, σ’ ένα δρόμο άκρως επικίνδυνο που από θαύμα δεν έχουμε θρηνήσει ακόμη ζωές, έκλεισαν συμβολικά για λίγη ώρα την οδό Παπανικολάου στο σημείο που τέμνεται κάθετα με την αφύλακτη σιδηροδρομική γραμμή.
Ο λόγος ένας και μοναδικός. Οι συνθήκες διάνοιξής της παράνομες, ενώ δεν τηρούνται τα στοιχειώδη μέτρα ασφαλείας. Ο Κωστάαακης πρώτος και καλύτερος στις κάμερες ζητούσε να μην του καταλογίσουν ευθύνες γιατί έχει κλείσει μόνον επτά μήνες ως δημοτική αρχή και δεν έχει προλάβει να αντιμετωπίσει το θέμα. Το θέμα δεν το γνώριζε; Δεν έχει ακούσει τίποτε; Ή σ’ άλλο τόπο ζει; Εκτός αν η νιρβάνα του τον φέρνει σ’ άλλη διάσταση…
Πάντως είναι απορίας άξιο, ενώ το συγκεκριμένο θέμα ισχυρίζεται πως δεν το ξέρει, δεδομένου ότι πρόκειται για διάβαση του προαστιακού σιδηροδρόμου, πώς κλείνει τα μάτια και τα’ αυτιά για να απολέσει ανενόχλητα και σε βάρος της η πόλη του Λουτρακίου το πιο σύγχρονο μέσο μεταφοράς αν και το επικαλείτο προεκλογικά κι απέσπασε δόλια ψήφους εξαπατώντας τους πολίτες;
Γιατί μπορεί ο Παύλος Παύλου να άνοιξε το λάκκο στον προαστιακό σιδηρόδρομο, ο Γιώργος Γκιώνης να τον ενταφίασε, ωστόσο, ο Κωστάαακης αγωνίζεται να του βάλει την ταφόπλακα για να σφραγίσει μιας δια παντός την ακύρωση έλευσης του προαστιακού σιδηροδρόμου στο Λουτράκι, καταδικάζοντας την πόλη που τον ανέδειξε σε δήμαρχο της, ευνοώντας ενδεχομένως τρίτα συμφέροντα;
Οι δύο προκάτοχοί του δήμαρχοι ότι κι αν έκαναν άφησαν ανοικτά τα περιθώρια κατασκευής του έργου. Ο Κωστάαακης κόπτεται, ενδεχομένως προς χάριν κάποιων, να τελειώσει οριστικά το έργο και τον τόπο!
Επιπρόσθετα, μιας κι ο λόγος για την οδό Παπανικολάου, μπορεί να μας εξηγήσει αυτός ο σπιθαμιαίος δήμαρχος γιατί εκεί έχουν τοποθετηθεί κώνοι για να μην μπορούν να παρκάρουν αυτοκίνητα; Γιατί το έκανε ο Κωστάαακης και ποιος ήθελε να εξυπηρετηθεί;

(160811)




ΠΩΣ ΤΟ ΗΡΑΙΟ ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΕ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ ΓΙΑ
ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΑΑΚΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ!


Τα παρεπόμενα της συναυλίας στο Ηραίον στο πλαίσιο της νύχτες πανσελήνου και ειδικότερα όσα εκστόμισε ο Κωστάαακης δεν έχουν παρέλθει, αλλά αντίθετα έχουν επιφέρει πρόσθετο προβληματισμό στους νοήμονες που ασχολούνται με τα κοινά.
Πέραν της έλλειψης του Κωστάαακη σε στοιχειώδεις κανόνες συμπεριφοράς, απέδειξε εισέτι μια φορά ότι αυτό που τον ενδιαφέρει και μόνο είναι το να εισπράττει ζήτω και γι’ αυτό δεν διστάζει να καπηλευθεί τη δουλειά και το έργο του οποιουδήποτε…
Πέραν του γεγονότος της ψευδαίσθησης που τον έχει κυριεύσει και τον οδηγεί, απορίας άξιο είναι, πως δεν βρήκε να πει μια καλή κουβέντα για τη Φιλαρμονική Ορχήστρα Λουτρακίου, της οποίας οι μουσικοί συμμετείχαν όντας απλήρωτοι από τον περασμένο Δεκέμβριο. Ε, λοιπόν, γι’ αυτούς τους καλλιτέχνες δεν είπε ούτε ένα ευχαριστώ. Διψούσε κι ήθελε να εισπράξει δίψα που δεν του ανήκει ούτε στο εκατομμυριοστό.
Πέραν από το γεγονός ότι με τη συμπεριφορά του ο Κωστάαακης έδειξε ότι απαξιώνει εντελώς τον πρόεδρο του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος «ο Προμηθέας» Νίκο Λόη, καθώς επίσης και τους συντελεστές που συνέβαλαν να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση, ενώ κι αν καπηλεύθηκε πλήρως χωρίς να έχει ιδέα τις νύχτες πανσελήνου, δεν βρήκε να πει λέξη ποιος χρηματοδοτεί αυτές τις εκδηλώσεις σε τρία διαφορετικά μέρη στο νομό Κορινθίας.
Πρέπει να γίνει γνωστό προς πάσα κατεύθυνση ο η Club Hotel Casino loutraki χρηματοδοτεί τη συγκεκριμένη εκδήλωση ταυτόχρονα σε Αρχαία Κόρινθο, Νεμέα και Κιάτο, εκ των οποίων το 16% αφορά χρήματα της Λουτράκι Α.Ε., δηλαδή χρηματοδοτεί τις συγκεκριμένες εκδηλώσεις, ενώ ο «ο Προμηθέας» δεν λαμβάνει ευρώ από την CHCL, για τη νύχτα πανσελήνου.

(160811)
Return top