Είπαν...

«Πληροφορίες που δεν έχουν διασταυρωθεί, θέλουν τον Κώστα Λογοθέτη να βρίσκεται πίσω από τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης του κόμματός του, για να αφαιρεθεί το χαρτοφυλάκιο από τον Σπύρο Βούγια, γιατί τόλμησε να μην υπακούσει στην εντολή του Κώστα Λογοθέτη να μην έλθει στο Λουτράκι! Ο Κώστας Λογοθέτης είναι έτοιμος να προσκαλέσει τον έτερο υφυπουργό Γιάννη Μαγκριώτη κι αν παρ’ ελπίδα τολμήσει να μην έρθει ούτε αυτός, τότε ο Κώστας Λογοθέτης θα επιχειρήσει τον επόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησης Παπανδρέου»…

(200611)




ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ «ΠΙΑΤΣΑ»
Η ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΠΟΡΙΣΜΑΤΟΣ ΤΣΟΒΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΔΑΕΤ Α.Ε.


Μια μεγάλη πρόκληση υπάρχει για τον Κώστα Λογοθέτη τον τρέχοντα μήνα, μέχρι και τη γενική συνέλευση της Λουτράκι Α.Ε., ειδικότερα.
Εντός των αμέσως επόμενων ημερών αναμένεται να φθάσει στην εταιρεία «ατμομηχανή» του Λουτρακίου το πόρισμα ή πιο ορθά η γνωμοδότηση του γνωστού ποινικολόγου και πρώην υπουργού Οικονομικών των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρη Τσοβόλα και των δύο συνεργατών του.
Πρόκειται για μια έρευνα που κατά κύριο λόγο έχει βασισθεί ή αφορμή της ήταν η μηνυτήρια αναφορά του έγκριτου νομικού Κορινθίας, Περικλή Μπαλοδήμου για απολεσθέντα έσοδα της πρώην ΔΑΕΤ Α.Ε., που στόχο έχει τη διακρίβωση αν οι προερχόμενοι πόροι από την Club Hotel Casino Loutraki, ήταν οι ενδεδειγμένοι ή υπολείποντο ή οτιδήποτε άλλο ενδεχομένως κανείς μπορούσε να υποθέσει.
Τη συγκεκριμένη γνωμοδότηση, καθ’ ότι η εταιρεία την παρήγγειλε κι όπως είναι φυσικό έχει δαπανηθεί χρήμα για συγκεκριμένο σκοπό, ο Κώστας Λογοθέτης ή κάποιος εκ των επιτελών της Λουτράκι Α.Ε. θα πρέπει κι επιβάλλεται να την αναγνώσει στη γενική συνέλευση της εταιρείας στις 30 Ιουνίου 2011, προκειμένου να ενημερωθεί τόσο το σώμα, όσο και η τοπική κοινωνία, αν οι «φρουροί» της τα προηγούμενα δεκαπέντε χρόνια, ανταποκρινόντουσαν των καθηκόντων τους ή βρισκόντουσαν εκεί για… διακοσμητικό ρόλο.

Οι προεκλογικές εξαγγελίες «εγκλώβισαν» τον Κώστα Λογοθέτη
Για την παραγγελία της συγκεκριμένης γνωμοδότησης στην κυριολεξία σύρθηκε ο Κώστας Λογοθέτης, δεδομένου ότι κάποια στελέχη της πλειοψηφίας στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας ήθελαν να μετουσιώσουν σε πράξη το προεκλογικό «όλα στο φως κι απόλυτη διαφάνεια» που εξήγγειλε προεκλογικά ο Κώστας Λογοθέτης.
Η γνωμοδότηση του πορίσματος ενδεχομένως να δείχνει κάποια πράγματα, που θα επιβάλλουν να αναληφθούν κάποιες πρωτοβουλίες αν κάποιοι πόροι δεν έχουν φθάσει στο ταμείο της Λουτράκι Α.Ε. κι επιπρόσθετα να αναδειχθεί αν κάποιοι ευθύνονται γιατί η εταιρεία μέχρι σήμερα έχει απωλέσει τους συγκεκριμένους πόρους.
Στην περίπτωση που όντως μπορεί να συντρέχουν τέτοιου είδους λόγοι, είναι ενδεχομένως πιθανόν να έχουν διαπραχθεί και ποινικά αδικήματα, τα οποία πολύ πιθανόν να υποδεικνύει η γνωμοδότηση Τσοβόλα, με βάση την έρευνα που έχει προηγηθεί από τον ίδιο και τους συνεργάτες του στα βιβλία και τα στοιχεία της Λουτράκι Α.Ε.
Ζητούμενο για τον Κώστα Λογοθέτη είναι, αν συμβαίνουν και συντρέχουν οι παραπάνω προϋποθέσεις, αν θα αναλάβει πρωτοβουλία αφενός να διεκδικήσει κονδύλια που ενδεχομένως δεν έχουν φθάσει στην εταιρεία ασκώντας τα ενδεδειγμένα ένδικα μέσα, αφετέρου να παραπέμψει αν υπάρχουν κι αναδεικνύονται υπαίτιοι και υπεύθυνοι στον αρμόδιο εισαγγελέα για τα περαιτέρω… Άλλως, κινδυνεύει να κατηγορηθεί για συγκάλυψη, γεγονός που επισύρει ποινικές ευθύνες, καθ’ ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες του loutraki-press υπάρχει η διάθεση η συγκεκριμένη υπόθεση να προωθηθεί και προς τις δύο νομικές κατευθύνσεις, δηλαδή την ποινική και την αστική.
Ο Κώστας Λογοθέτης, αν και δεν κρατάνε τα πόδια του, μπορεί να δρέψει καρπούς από μια ιστορία για την οποία δεν είχε το σθένος και το κουράγιο να την προωθήσει, εκμεταλλευόμενος κι αξιοποιώντας τις εμπειρίες κι ικανότητες άλλων ανθρώπων που ο ίδιος δεν διαθέτει, αλλά και δεν μπορεί να του προσδώσει ο κύκλος των ανθρώπων που συγκροτούν το υποτιθέμενο επιτελείο του, γιατί όλοι αυτοί είναι κατώτεροι των περιστάσεων και ειδικότερα για την ανάληψη πρωτοβουλιών σε τέτοιου είδους θέματα.
Δεν είναι απίθανο, όπως εκτιμούν δημοτικοί παρατηρητές που γνωρίζουν άριστα τον Κώστα Λογοθέτη από παλαιά, φέρνοντας ακόμη και ως παράδειγμα την παρουσία του στον Ολυμπιακό Λουτρακίου, να τον δούμε -υποστηρίζουν- να πανηγυρίζει, να προβάλλει και στην ουσία να καπηλεύεται μια υπόθεση που δεν του ανήκει στο χιλιοστό, αλλά μπορεί να παρασύρει την τοπική κοινωνία και να της αποσπάσει ψήφους!..

(200611)




«ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΛΟΥΤΡΑΚΙΩΤΕΣ»…

Με τους Πολίτες Πίσω*

Αγαπητοί συνδημότες και αγαπητές συνδημότισσες,
έχει έρθει καλοκαίρι και άναυδος παρακολουθώ τις εξελίξεις στα προβλήματα του διευρυμένου δήμου Λουτρακίου & Αγ. Θεοδώρων. Προεκλογικές δεσμεύσεις οι οποίες παραμένουν στο συρτάρι της καινούργιας δημοτικής αρχής.
Ο Κώστας Λογοθέτης και το… επιτελείο του έχουν χάσει κάθε επαφή με τον κόσμο και σε κάποιες γειτονιές είναι ανεπιθύμητοι. Που είστε να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα του τόπου;
Ο κόσμος περιμένει να λάβει μια απάντηση. Με προσεγγίζουν συνδημότες μας και μου λένε τα προβλήματα που ταλανίζουν την πόλη του Λουτρακίου! Και βέβαια τους απαντάω και τους δηλώνω ότι η δημοτική αρχή είναι απούσα.
Μαζί ήμασταν όταν πηγαίναμε σπίτι - σπίτι για να αποσπάσουμε τη ψήφο του κάθε συνδημότη μας για να βρίσκεστε εσείς και οι αυλικοί σας, στους «θρόνου» σας.
Εσείς και το επιτελείο σας δυστυχώς, ξεχάσατε τον κόσμο, ξεχάσατε τις δεσμεύσεις που μοιράζατε!..
Τα παράπονα είναι πάρα πολλά. Και δεν λέω μεγάλα λόγια. Πηγαίνετε μια βόλτα και θα καταλάβετε
Σας περιμένουν στη γωνία!..
Όσο για τους αντιδημάρχους, η δουλειά είναι χαμένη από χέρι!
Κατεβείτε και λίγο από το "scooter" σας κύριοι αντιδήμαρχοι και ασχοληθείτε με τις δουλειές σας… Αφήστε τους πληροφοριοδότες σας και αυλικούς, γυρολόγους, καφετζήδες, νταλαβεριτζήδες... και κάντε τα αυτονόητα ώστε αυτός ο τόπος να πάει μπροστά επιτέλους;..

Υ.Γ.: Λιμνάρχης, scooteras1, scooteras 2, tsoukalas, beauty, pretty woman, gestapo, είναι μερικοί από τους αυλικούς σας. Θίασος έχετε καταντήσει…
Και με μια φράση που είχε χρησιμοποιήσει ο τέως δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης σε παλαιότερη συνεδρίαση θα κλείσω το σημερινό μου κείμενο.
«Αυτά για τώρα, τα’ άλλα τα αφήνω για μετά»! Καληνύχτα σας…

* Ο αρθρογράφος Με τους Πολίτες Πίσω, ήταν υποψήφιος του συνδυασμού του Κώστα Λογοθέτη, στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές.

(200611)
Return top