ΕΣΠΑΣΕ ΣΤΟΥΣ ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΟΥΣ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΩΝ ΔΕΚΑ

Ενδογενή προβλήματα των δέκα δημοτικών συμβούλων και πολιτών των Αγ. Θεοδώρων τους αναγκάζουν να σπάσουν το μέτωπο που είχαν συστήσει υπέρ του μορφώματος της «Δημοτικής Ανανεωτικής Παρέμβασης Πολιτών».
Πιο συγκεκριμένα, από χθες το βράδυ, σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, αποκαλύφθηκε ότι μεταξύ των δέκα, κάποιοι εν αγνοία των υπολοίπων, είχαν διαπραγματευθεί θέσεις αντιδημάρχων. Το γεγονός αυτό αποκαλύφθηκε, με συνέπεια οι θιγόμενοι από το σε βάρος τους παιχνίδι να αποχωρήσουν του μετώπου και να απομακρυνθούν από την υποστήριξη Γκιώνη.
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, σήμερα νωρίς το απόγευμα ο δήμαρχος της μειοψηφίας του δήμου Λουτρακίου Περαχώρας, Γιώργος Γκιώνης έχει αναλάβει δράση για λογαριασμό του μορφώματος της «Δημοτικής Ανανεωτικής Παρέμβασης Πολιτών», προκειμένου να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα.
Υπενθυμίζεται ότι πριν από μήνες σύμβουλοι των Αγ. Θεοδώρων είχαν διαχωρίσει τη θέση τους από το δήμαρχό τους, γιατί είχε αποκαλυφθεί ότι ο Γιώργος Σοφίας είχε προχωρήσει σε συμφωνίες με το Γιώργο Γκιώνη ερήμην τους και πληροφορήθηκαν τα γεγονότα μέσω του Τύπου.

(240810)




ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ;

Εξοργισμένοι είναι σύμβουλοι στο Λουτράκι με τα καμώματα και τις πιέσεις που τους ασκεί ο διευθυντής Επικοινωνίας και Κοινωνικής Εταιρικής Ευθύνης της Club Hotel Casino Loutraki Γιάννης Βραχάτης.
Πιο χαρακτηριστικά, σύμφωνα με τις πληροφορίες που περιήλθαν σε γνώση του loutraki-press, ο Γιάννης Βραχάτης τους ασκεί -χωρίς να είναι κάποιος- πρωτοφανείς πιέσεις, σε σημείο πλέον που τους εξοργίζει.
Διερωτώνται συγκεκριμένα, από ποιόν έχει πάρει τέτοιου είδους θάρρος κι από πού ως που συμπεριφέρεται κατ’ αυτόν τον εξευτελιστικό τρόπο κατά ενεργεία συμβούλων κι εκ νέου υποψηφίων;
Συγκεκριμένα ο Γιάννης Βραχάτης πήρε στο τηλέφωνο σύμβουλο και με επιτακτικό τρόπο του ζήτησε να συναντηθούν σε δύο ώρες σε μέρος που του υπέδειξε ο ίδιος. Ο σύμβουλος αντέδρασε εντονότατα για τον επιτακτικό του τρόπο, ενώ τον απέφυγε ότι δεν διαθέτει χρόνο. Όσον αφορά την τοποθεσία συνάντησης του αντέτεινε ότι μπορούν να συναντηθούν στο κέντρο της πόλης σε δημόσια θέα, γιατί απλά δεν υπάρχει κάτι που πρέπει να μείνει κρυφό.
Την ίδια πίεση υπέστη κι άλλος δημοτικός σύμβουλος, τον οποίο έχει εξοργίσει ο Γιάννης Βραχάτης και τελικά έπραξε τα αντίθετα, έναντι αυτών που του ασκούσε πίεση και μετάνιωσε πάρα πολύ που συναντήθηκε μαζί του, αντιλαμβανόμενος εκ των υστέρων ότι δεν είχε καμία απολύτως δουλειά να συναντηθεί μαζί του.
Ο πρώην κορυφαίος θεσμικός σύμβουλος του δήμου Λουτρακίου Περαχώρας, μόλις πληροφορήθηκε τη νέα εμπλοκή Βραχάτη εξοργίστηκε εκ νέου, υπογραμμίζοντας: «Ας τον κάνουμε απευθείας αυτόν δήμαρχο να τελειώνουμε. Γιατί να ψηφίσει ο κόσμος Γκιώνη και στην ουσία δήμαρχος να είναι ο Βραχάτης; Βραχάτη απευθείας!»
Άλλες πληροφορίες θέλουν εκκολαπτόμενα τσιράκια του «παλατιού» να έχουν βγει στη γύρα και να προτείνουν επαφές με αξιωματούχους περί της ηγεσίας της κοινοπραξίας, με στόχο να τους δελεάσουν και να συγχρωτισθούν με το μόρφωμα της Δημοτικής Ανανεωτικής Παρέμβασης Πολιτών.
Ο πρώην κορυφαίος θεσμικός σύμβουλος του δήμου Λουτρακίου Περαχώρας ενημερώθηκα και για το συγκεκριμένο γεγονός και διερωτήθηκε: «Καλά πόσα είναι τα χρήματα που παίρνουν αν παίρνουν οι συγκεκριμένοι που θέλουν να παραδώσουν τον τόπο μας σε …κατακτητές; Αξίζει τον κόπο για μισθό λίγων εκατοντάδων ευρώ να ξεπουλώνται τα συμφέροντα του τόπου δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ; Έτσι θα πάμε τον τόπο μας μπροστά; Αυτοί είναι οι φρουροί του τόπου; Τι θα πουν στις επόμενες γενεές; Τι Λουτράκι θα παραδώσουν;»
(240810)




ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ ΣΤΟ ΗΡΑΙΟ

Μια μοναδική μουσική βραδιά κάτω από το ολόγιομο αυγουστιάτικο φεγγάρι υπόσχονται να μας χαρίσουν σήμερα στις 9 μ. μ. η λυρική ερμηνεύτρια και ηθοποιός Νίνα Λοτσάρη που συμπράττει με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα Λουτρακίου.
Τη μουσική διεύθυνση έχει ο Πελοπίδας Μαυρόπουλος, ενώ στο πιάνο κάθεται ο Κωνσταντίνος Παγιάτης.
Την εκδήλωση διοργανώνει το Πνευματικό Πολιτιστικό Κέντρο Λουτρακίου του δήμου Λουτρακίου Περαχώρας και είναι ο μόνος φορέας του δήμου που πραγματικά μέσα στην τετραετία παρήγαγε έργο.
Από την πλευρά της, η σημερινή πρωταγωνίστρια Νίνα Λοτσάρη, γεννήθηκε στην Πάτρα και είναι αριστούχος απόφοιτος του Ελληνικού Ωδείου στο κλασσικό τραγούδι και την μελοδραματική. Έχει κάνει masterclass στο τραγούδι στην ακαδημία του Anovero και Musical Theatre Performer στο Londo's Studio Center. Σπούδασε υποκριτική τέχνη στη σχολή του Βασίλη Διαμαντόπουλου, στο Θέατρο αλλαγών και με τον Κωσταντίνο Κωσταντόπουλο.
Η Νίνα Λοτσάρη επίσης είναι διπλωματούχος στο χορό Flamenco, έχει συνεργαστεί με πληθώρα καλλιτεχνών και έχει τέσσερις συμμετοχές στη δισκογραφία. Επίσης έχει εμφανιστεί ως σολίστ με την Εθνική Λυρική Σκηνή και έχει πρωταγωνιστήσει σε διάφορες άλλες μουσικοχορευτικές παραστάσεις.
Την περίοδο 2009-2010 πρωταγωνιστούσε στην παράσταση της Εθνικής Λυρικής Σκηνής «Το μικρόβιο του Έρωτα», ενώ παράλληλα παρουσίασε την πιο χορευτική και μελωδική VENDETA της Αθήνας με εντυπωσιακό ρεκόρ προσέλευσης κοινού.
(240810)
Return top