ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ…

Οργασμός πραγματικός σε ολόκληρη την επικράτεια του δήμου Λουτρακίου Περαχώρας με τα δύο εκατομμύρια ευρώ που έχουν πέσει για ασφαλτοστρώσεις.
Κατ’ αρχήν, κάποιος θα πρέπει κι επιβάλλεται να υπενθυμίσει στην «παιδική χαρά του παλατιού» ότι δεν πρέπει να έχει την αίσθηση -που μάλλον δεν την έχει, αλλά μάλλον κάποιος άλλος είναι ο λόγος, ποιος άραγε να είναι αυτός;- ότι οι ασφαλτοστρώσεις και οι «ατομικές εξυπηρετήσεις» δεν αναδεικνύουν δημοτική αρχή.
Πριν από τη δημοτική αρχή της μειοψηφίας, όχι για κάποιους μήνες πριν τις εκλογές, αλλά δύο ολόκληρα χρόνια, ο Παύλος Παύλου είχε μετατρέψει το Λουτράκι σε Ραμάλα. Ανακατασκεύαζε τους δρόμους χειμώνα καλοκαίρι σε ολόκληρη την πόλη. Η φίλα -τότε- προσκείμενη εφημερίδα «Το Βήμα» στον Παύλο Παύλου -που όλως περιέργως άλλαξε στρατόπεδο!..- με πρωτοσέλιδα έγραφε, «ο δήμαρχος των έργων», «εργοτάξιο το Λουτράκι» κι άλλα πολλά, αλλά για τα καυτά ζητήματα λέξη. Άλλαξε στρατόπεδο -ποιος άραγε είναι ο λόγος; Θα τον μάθουμε ποτέ Σπύρο;- τώρα τα βλέπει υπό διαφορετική οπτική γωνία, αλλά ακόμη τους ίδιους τίτλους δεν είδαμε στο πρωτοσέλιδό του αυτή τη φορά υπέρ του όψιμου φίλου του Γιώργου Γκιώνη.
Τελικά ο Παύλος Παύλου ως γνωστόν δεν αναδείχθηκε δήμαρχος, γιατί το λαό, τους ψηφοφόρους, δεν τους συγκινεί αποσπασματικά ένα έργο, αλλά κρίνουν για ολόκληρη την τετραετία. Μια τετραετία, η τρέχουσα που έχει αφήσει το Λουτράκι πίσω στο 2006 και δεν έχει αλλάξει στο ελάχιστο την εικόνα της πόλης.
Οι άνθρωποι έδειξαν, μας έπεισαν ότι δεν μπορούν και κακώς βρέθηκαν και ως απλοί σύμβουλοι στην αίθουσα του ναού της Δημοκρατίας του δήμου, γιατί διαθέτουν και διαφορετικού είδους φιλοσοφία, επισημαίνει τέως κορυφαίος θεσμικός παράγοντας, συμπληρώνοντας ότι επιτυχία για τον τόπο θα είναι (αλλά δυστυχώς δεν μπορεί να γίνει) η νέα σύνθεση του δημοτικού συμβουλίου να μην περιλαμβάνει κανέναν από τη Δημοτική Ανανεωτική Παρέμβαση Πολιτών.
(260410)




ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!..

Πλέον ότι και να ακούει κανείς στο Λουτράκι, δεν πρέπει να του δημιουργεί αίσθηση και να απορεί.
Η κουταμάρα φαίνεται δεν έχει προηγούμενο. Καθ’ ότι προεκλογική περίοδος, η δημοτική αρχή της μειοψηφίας του Γιώργου Γκιώνη διαπιστώνοντας ότι δεν υπάρχει προοπτική, επιχειρεί να κάνει το άσπρο μαύρο και την πλήρη απραξία και οκνηρία να τη μετατρέψει ως έργο(!..) επισημαίνει δημοτικός παράγοντας.
Ο λόγος για τον Καλλικράτη. «Για περισσότερο από δύο χρόνια η ¨παιδική χαρά του παλατιού¨ δεν έχει κουνήσει το δαχτυλάκι της. Μόνο την περασμένη Δευτέρα από τον πολύ θόρυβο ξύπνησαν(;) και ο Γιώργος Γκιώνης κινήθηκε για αυτό το θέμα και φαίνεται ότι έκλεισε ως δήμαρχος».
Ωστόσο, έχουν αρχίσει και διαδίδεται στην πόλη ότι ο Γκιώνης μπορεί να μην έχει κάνει έργο, αλλά πρέπει να του αναγνωρίσουμε ότι αυτός είναι που συνέβαλε να μη συνενωθεί το Λουτράκι με την Κόρινθο.
Για να μην τρελαθούμε!..
Επισημαίνεται σε όλους τους τόνους σύμφωνα με ασφαλείς και διασταυρωμένες πληροφορίες, ότι τη συνένωση (κι ας κρατάμε ακόμη μικρό καλάθι) απέτρεψε μεγαλοεπιχειρηματίας -εκτός δήμου Λουτρακίου Περαχώρας- με σαφή και κατηγορηματικό τρόπο χωρίς να σηκώνει δεύτερη κουβέντα. Ούτε το καζίνο που ισχυρίζεται ο δήμαρχος Κορίνθου Αλέκος Πνευματικός, ούτε κάποιος άλλος από τον τόπο. Απλά, για να ξέρουν όλοι ποια είναι η πραγματικότητα!
Υπενθυμίζεται τι έλεγε στο loutraki-press τέως κορυφαίος θεσμικός παράγοντας: «Αυτοί όχι μόνο δεν θα κουνήσουν το δαχτυλάκι τους, αλλά θα πετάξουν τα κλειδιά του δήμου στη θάλασσα για να μην τα βρει κανείς και κάνει απόπειρα να σωθεί ο δήμος»!
(260410)

Return top