ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ





ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ


«ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ»

ΚΟΥΙΖ

Το ράδιο του Loutraki Thermal Spa ή τίποτε σκόνες έχουν χτυπήσει τους ανεγκέφαλους συμβούλους του Κώωτση και λένε αυτά που λένε; Σε περίοδο περαιτέρω βύθισης της ύφεσης αυξάνουν 50% το εισιτήριο των λούσεων και προσβλέπουν σε άνοδο του κύκλου εργασιών; Κώωτση, θα μας πεις τι πίνεις και δεν μας δίνεις;..
(310312)




Είπαν…

«Το service στο Loutraki Thermal Spa την περσινή χρονιά ήταν απαράδεκτο. Αυτό είπαν Ρώσοι τουριστικοί πράκτορες στους απεσταλμένους του Loutraki Tourism Organization στην μεγάλη τουριστική έκθεση της Μόσχας.»
(310312)




ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΩΩΤΣΗ;

ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ
ΤΗΝ ΤΑΜΠΕΛΑ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ;

Κώωτση το Δημοτικό Κολυμβητήριο είναι η επιχείρησή σου; Με ποιο δικαίωμα, αλλά και με μια παράνομη τουλάχιστον απόφαση δημοτικού συμβουλίου ή έστω άτυπα των επικεφαλής των συνδυασμών και του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου, έδωσες τη δυνατότητα σ’ ένα επιχειρηματία να τοποθετήσει στις δεξαμενές του Δημοτικού Κολυμβητηρίου καύσιμα αξίας € 10.000 ή 15.000; Αυτές οι ενέργειες, δεν παραπέμπουν σε σκέψεις ότι από πίσω μπορεί να υπάρχει διαπλοκή; Όταν μάλιστα, οι δύο "συγγενείς" σου που αμείβονται από τη Λουτράκι Α.Ε., είναι αμειβόμενοι συνεργάτες του συγκεκριμένου επιχειρηματία για την παροχή υπηρεσιών τους;
(310312)




ΚΩΩΤΣΗ, ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




Ή ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ
Ή ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ

Αν ι Κώωτσης επικεφαλής της σάρας και της μάρας, πολιτικά, που έχει μαζέψει γύρω του, δεν έχουν πρόθεση να καταστρέψουν τη Λουτράκι Α.Ε. -ειλικρινά ο γράφων με τίποτε δεν θέλει να το πιστέψει, αλλά είναι αυτοί που κάνουν τα πάντα για να τον πείσουν- τότε είναι τόσο ανίκανοι, τόσο ανόητοι και τόσο επικίνδυνοι για τον τόπο, που δεν θα έπρεπε να φύγουν αύριο, αλλά να έχουν φύγει πολύ καιρό πριν!
Επειδή, (συγνώμη για το πρώτο πρόσωπο) πάντοτε στο Λουτράκι γράφω πρώτα με την καρδιά και μετά με το νου, όλους αυτούς με επικεφαλής τον Κώωτση, από τα μέχρι σήμερα δείγματα γραφής τους, δεν θα τους εμπιστευόμουν να μου ταΐσουν, το σκύλο και τη γάτα. Φυσικά, ούτε λόγος να γίνεται, να τους εμπιστευθείς να μοιράσουν δύο γαϊδουριών άχυρα…
Αιτία αυτής της αγανάκτησης είναι ο υπερβλακώδης σχεδιασμός και οι ηλίθιες φαντασιώσεις για τις ουτοπικές προσδοκίες στα έσοδα του Loutraki Thermal Spa, για το 2012, όταν μόνοι τους οι άνθρωποι αδυνατούν να αντιληφθούν τα στοιχεία που επικαλούνται, σε ποια αποτελέσματα παραπέμπουν…
Το θέμα δε, δεν φθάνει μόνον εκεί. Είναι και κουτοπόνηροι. Τις πολιτικές αποφάσεις, τις αναθέτουν να τις παρουσιάσει το υπαλληλικό προσωπικό, νομίζοντας ότι θα βγάλουν την ουρά τους απ’ έξω, νομίζοντας ότι έχουμε τα χάλια τους και δεν αντιλαμβανόμεθα τι γίνεται;
Σίγουρα, το ράδιο του ιαματικού νερού πρέπει να τους έχει βαρέσει κατακούτελα. Ήταν στραβό το κλίμα, το χάλασε και το ράδιο…
Στη χθεσινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Λουτράκι Α.Ε., μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν και η εμπορική πολιτική της Λουτράκι Α.Ε. την οποία δεν παρουσίασε κάποιο μέλος από το διοικητικό συμβούλιο ή ο εμπνευσμένος αντιπρόεδρος «εξάδελφος» -τον αποκαλεί ι Κώωτσης, τον απορρίπτει ο ίδιος- Δημήτρης Λογοθέτης, αλλά το ανέθεσαν στον οικονομικό διευθυντή της εταιρείας.
Γιατί, αν αυτή είναι μελέτη και συμπεράσματα του οικονομικού διευθυντή της εταιρείας θα πρέπει να απολυθεί άμεσα, ως άκρως επικίνδυνος για τα συμφέροντά της. Εκτός πλέον, αν προσωπικά έχει κάνει συμφωνίες με μεγάλους tour operator που έχει εξασφαλίσει την προσέλευση υψηλού οικονομικού status επισκεπτών. Οπότε να ανακαλέσουμε και να του βγάλουμε το καπέλο.

Λογική, που δεν της αξίζουν να πετάς ούτε σάπιες ντομάτες…
Από τα τηρούμενα στοιχεία των λούσεων που παρουσίασαν, διαπιστώνεται για το πρώτο δίμηνο μείωση 30 -35%, ενώ ο τρέχων μήνας κλείνει με μείωση 8% περίπου, που μάλλον απίθανο φαίνεται και θα είναι μεγαλύτερη.
Τέλος πάντων, από αυτά τα στοιχεία προκύπτει μεσοσταθμική μείωση των λούσεων 23 - 26%, γεγονός που παραπέμπει και στην αντίστοιχη μείωση των εσόδων. Δεν ομιλούμε περί λειτουργικού κόστους.
Ωστόσο, είναι σίγουροι και κατατέθηκε με περισσή βεβαιότητα για λογαριασμό τους, ότι στο τέλος της τρέχουσας χρήσης θα πετύχουν αύξηση εσόδων της τάξης του 20% περίπου. Ομιλούμε δηλαδή για την ανατροπή της υφιστάμενης οικονομικής θεωρίας.
Πώς θα επιτευχθεί αυτό; Θα προχωρήσουν στην αύξηση του εισιτηρίου κατά 50%. Δηλαδή, σε μια φάση που η οικονομική ύφεση θα βαθαίνει ακόμη περισσότερο, ακούσθηκε από τα πλέον επίσημα χείλη του πρωθυπουργού, αυτοί οι άνθρωποι προχωρούν στη γιγαντιαία αύξηση του κόστους των παρεχομένων υπηρεσιών. Με άλλα λόγια, σκοπεύουν να διώξουν όλους όσους επισκέπτονται το spa για χαλάρωση και η επισκεψιμότητά του να περιορισθεί σ’ αυτούς που έχουν ανάγκη τις λούσεις για λόγους υγείας. Κοινό της τρίτης ηλικίας, των οποίων τα έσοδα και οι διαθέσιμοι πόροι είναι σαφώς πιο περιορισμένα λόγω της οξύτατης οικονομικής κρίσης και του τέλους των επιδομάτων, με συνέπεια το γεγονός αυτό να έχει επιπτώσεις και στην προσέλευσή τους στο Λουτράκι φέτος το καλοκαίρι.
Στοιχειωδώς, σ’ αυτές τις περιπτώσεις, τουλάχιστον αν δεν προχωρήσεις στη μείωση του κοστολογίου των υπηρεσιών σου, προχωράς σε πρόσθετες παροχές, έτσι ώστε να δελεάζουν τον επισκέπτη, αν κι αυτό που απαιτούν όλοι είναι μείωση του κόστους.
Πώς λοιπόν, κύριοι ανεγκέφαλοι κι επικίνδυνοι για τα συμφέροντα του τόπου θα επιτύχετε αύξηση των εσόδων;
Μήπως αναμένετε αύξηση των αφίξεων τουριστών;
Γιατί και σ’ αυτό το μέτωπο, τα πληροφορηθήκατε τα χάλια σας…
(310312)




ΑΙΤΗΜΑ ΡΙΖΙΚΗΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ
ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΟΙΟΥΤΩΝ ΑΝΩΜΑΛΙΩΝ…

Του Δημήτρη Καραπατά*

Λόγω εγγενών προβλημάτων που κυοφορεί η δημοτική αρχή Λογοθέτη δεν μπορεί να απαιτήσει από αυτή την ριζική ανανέωση της πολιτικής κατεύθυνσης του δήμου. Στους μελλοντικούς ανάδοχους όμως της δημοτικής εξουσίας που θα επανδρώσουν δίχως σύγχυση ρόλων την διοίκηση, θα είναι θεμελιώδης απαίτηση, που θα εποπτεύεται, ο ριζικός ανασχεδιασμός κι η βελτιστοποίηση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες.
Με διακριτούς ρόλους, παροχή αναβαθμισμένης ποιοτικής πολύγλωσσης ενημέρωσης του πολίτη και με μεσοβραχυπρόθεσμο σχέδιο αναδιοργάνωσης της σοβαρά βεβλαμένης από τη δημοτική αρχή Λογοθέτη, διοίκησης του δήμου. Ο στόχος αυτός για να επιτευχθεί προϋποθέτει πολύπλευρη προετοιμασία επιφορτισμένη με την αρτιότητα των υποδομών και όχι με άλλες αμφιπροέχουσες ασχολίες, αλλά με ευθύνες που στην πλήρη εφαρμογή της θα αναλαμβάνει την από κοινού δράση με συναρμόδιες υπηρεσίες και όμορες και ομορρόπου ροής δυνάμεις όπως π.χ. παραγωγικοί φορείς και ενεργούς πολίτες. Απλά και μόνο για την μεγιστοποίηση της αποδοτικότητας του πολιτικού σχεδιασμού. Η τυχόν απόκλιση αυτού του σχεδίου από εμφάνιση διαμπερών ροών δυνάμεων, θα συνιστούσε αυτομάτως, κατάφωρη παραβίαση της βασικής φιλοσοφίας του εν λόγω σχεδιασμού, με αποτέλεσμα την δυστοκία στην πρόοδο και την υλοποίηση του.
Το πιλοτικό σε πρώτη φάση σύστημα - σχέδιο θα έχει σαν πρώτο και κύριο στόχο την οριζόντια γεφύρωση του κενού που άφησε η ατομικίστικής αντίληψη διοίκηση του Κώστα Λογοθέτη που δικαίωσε όλους τους σαρωτικούς αφορισμούς, ανάμεσα στη δημοτική εξουσία και τον πολίτη και κατά δεύτερο στόχο την πρόοδο υλοποίησης δεσμεύσεων που δεν θα πριμοδοτεί τα οργανωμένα συμφέροντα κάθε λογής εμπλεκομένων κυκλωμάτων.
Ιδού λοιπόν ένα θέμα που πρέπει να εξεταστεί μετά προσοχής από μελλοντικούς μνηστήρες της δημοτικής εξουσίας και θα αποτελέσει ένα εξάντα για τους πολίτες.
Το αίτημα της αλλαγής του πολιτικού σκηνικού του δήμου, πρέπει να προχωρήσει χωρίς να προβληματίζει σοβαρά κατά πόσο το νέο θα είναι πραγματικά καλύτερα από το παλαιό, αφού η φαραωνική αποτυχία της δημοτικής αρχής Λογοθέτη δεν αφήνει περιθώρια για τέτοιες συγκρίσεις.
Η επικινδυνότητα και η ανεπάρκεια του Κώστα Λογοθέτη έγινε κτήμα ολόκληρου του δήμου.

Υ.Γ.: Ζύγωνε ο πόλεμος για την απελευθέρωση της Μακεδονίας και ο Ελευθέριος Βενιζέλος διακήρυττε: «Σκλάβοι δεν θα μπορέσουν ποτέ να ελευθερώσουν σκλάβους.»

* Ο Δημήτρης Καραπατάς, είναι επιχειρηματίας.
(310312)
ΚΟΥΙΖ

Ποιος είναι ο λόγος που αν και ο Παναγιώτης Βαρελάς του έκανε τη χάρη να χτυπήσει πολιτικά τον Γιώργο Γκιώνη, ι Κώωτσης γιατί τον διασύρει και τον υποτιμάει;
(300312)




Είπαν…

«Ποιός τελικά θα μπορέσει να πιστέψει τον Κώωτση, όταν μετέρχεται ψεμάτων για να διαψεύσει πολιτικό του αντίπαλο και πριν αλέκτωρ λαλείσαι… αποκαλύπτονται τα ψέματά του…»
(300212)




ΚΩΩΤΣΗ, ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




ΑΛΛΟΤΡΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΡΓΟΣΑΛΕΥΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ
ΤΙΣ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟΥ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ...

Του Δημήτρη Καραπατά*

Μετουσιώνοντας για την περίσταση τα εναγώνια και απελπισμένα λόγια του τότε πρωθυπουργού της χώρας αειμνήστου Κωνσταντίνου Καραμανλή, δεκαετίες αργότερα εμείς οι πολίτες του Λουτρακίου ως η μόνη ουδέτερη δύναμη με την ίδια αγωνία και απελπισία ρωτάμε: «Ποιός κυβερνάει επιτέλους αυτόν τον δήμο;»
Γιατί η κατάσταση που κυοφορεί η απείθαρχη δημοτική αρχή του Κώστα Λογοθέτη, δεν φανερώνει μόνο την αδυναμία της συνεννοήσεως μεταξύ των υπευθύνων παραγόντων του δήμου, αλλά και την προστιθέμενη εις μιαν αναρχική αντίληψη η οποία πάει να επιβληθεί στην τοπική κοινωνία, δημιουργώντας τον έσχατο κίνδυνο για να αλωθεί ο δήμος από τα εξωθεσμικά πάσης φύσεως συμφέροντα.
Οι ανεκτέλεστες αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου και η κινητικότητα ενάντια σ’ αυτές από τον «πεπλοφόρο» δήμαρχο Κώστα Λογοθέτη, καθιστούν τη δημοτική αρχή του, αρχή ευεπίφορη προς τον φασισμό!.
Χωρίς κοινό σημείο με τις ηθικές αρχές των πολιτών του δήμου Λουτρακίου, οι οποίοι βουβοί και άθυμοι παρακολουθούν τις εξελίξεις, αλλά θα πρέπει να έχουν υπόψη τους ότι θα αντιδράσουν και θα επέμβουν μέσα από τις δημοκρατικές διαδικασίες για να αποτρέψουν την πορεία του τόπου προς τον γκρεμό.
Η δημοτική αρχή Λογοθέτη, δεν σταματά μόνον εδώ. Δίνει πληροφορίες και κρύβεται πίσω από καταγέλαστους δημοσιογράφους που πάνε μ’ όλα και διευκολύνουν τις αλλαγές που αυξάνουν τα αποικιοκρατικά προνόμια συντεχνιακών συμφερόντων φέρνοντας το δήμο στο μεγαλύτερο αδιέξοδο της ιστορίας του.
Εν ασκήσει των καθηκόντων της η δημοτική αρχή Λογοθέτη, κινείται με διαδικασίες πέραν του διαλόγου και της Δημοκρατίας, μ’ αποκλειστικό σκοπό την ταχύτατη παράδοση της εξουσίας του δήμου εις χείρας αλλότριων συμφερόντων που αργοσαλεύουν πίσω από τις κουρτίνες του παρασκηνίου του Κώστα Λογοθέτη.
Οι πολίτες σ’ όλα τα μήκη και πλάτη του δήμου, ενθουσιώδεις, ζωντανοί και ανυποχώρητοι, πρέπει να συνεχίσουν τη μάχη της Δημοκρατίας και της ελεύθερης έκφρασης, που είναι αποκτήματα μόνιμου αγώνα δια την εξαφάνιση του πυρήνα της όλης αναταραχής που προέρχεται κατ’ εξοχήν από τη δημοτική αρχή Λογοθέτη.
Το παρελθόν ορισμένων εξ αυτών, είναι θεληματικό, σκοτεινιασμένο και κρύβει μακριά από το πεδίο μάχης συνεργασίες με άδηλα κέντρα εξουσίας.
Εκπροσωπώντας μονάχα τους εαυτούς τους και με δεδομένη την αντίθεση των πολιτών, μεγαλώνουν τον καρπό της ένωσής τους με εξωθεσμικά κέντρα που συμβάλλουν στη διαιώνιση των προβλημάτων των πολιτών.
Ο άγραφος μαφιόζικος νόμος λέει πέθανε εν σιωπή κι αυτοί με την αδράνεια τους στον νου τους αυτό τον νόμο έχουν βαθαίνοντας τις ρίζες της κακοδαιμονίας θυμίζοντας συνωμοτική ομάδα με σχέδιο νοθείας των ειδήσεων που θυμίζει έντονα το περιβόητο σχέδιο της χούντας Περικλής.
Οι πολίτες του δήμου, παρακολουθούν την ανείπωτη πολιτική φρίκη του Λογοθέτη να γιγαντώνεται και δεν δέχονται να τους μυήσουν σ’ αυτή.
Δεν μπορούνε να αφήσουμε αυτόν που έχει την αρμοδιότητα και να στραφούμε στον ανεύθυνο που δεν μπορεί να αντιταχθεί. Γι’ αυτό δεν συνταυτιζόμαστε με την άμορφης μάζας και λουλακιάς απόχρωσης δημοτική αρχή Λογοθέτη και το παραδημοσιογραφικό της κύκλωμα που δεν ξεχωρίζει τίποτα καλό, έχοντας στο τιμόνι της έναν δήμαρχο «τύραννο» ή τυραννικό, αφού ποτέ δεν απέδειξε την ικανότητα επιβολής της τάξης και της προώθησης των συμφερόντων των πολιτών.
Θεμελιώδες παράδειγμα, αυτό των «ατάσθαλών» βουλευτών. Ο Κώστας Λογοθέτης δεν έσπευσε προς βοήθεια των πολιτών και των παραγωγικών φορέων της πόλης, έτσι ώστε να ανακτήσουν υπό ομαλές συνθήκες την ένωση των δυνάμεων για να επιτευχθεί το ποθητό αποτέλεσμα, αλλά προτίμησε και πρόκρινε τη διαίρεση, αντίθετα με τα συμφέροντα της πόλης, συμπράττοντας με τους βουλευτές, επειδή εσφαλμένα πιστεύει, ότι η δημοτική του αρχή θα γίνονταν πιο ισχυρή, αλλά χωρίς να το αντιλαμβάνονται, απλώς έγινε τραχύτερη, χωρίς να γίνει πιο ισχυρή.
Σ’ εμάς τους αμύητους, προκαλούν εντύπωση τέτοιου είδους επιλογές, που δεν παρέχουν καμία εγγύηση για εξομάλυνση των κινδύνων του τόπου. Περίπλοκες και αντίστοιχες απορίες αυτού του τύπου κυοφορούνται:
- Τι σας κάνει να προσχωρείτε σε τέτοιου είδους κινήσεις που την κάνουν άγνωστοι για τα κίνητρά τους πολιτικοί και για τους οποίους όπως λέτε δεν τους ξέρετε και δεν έχετε κανένα εχέγγυο για την καλή τους πίστη, φοβάστε κι αρνείστε την ένωση των δυνάμεων σας με αυτές των πολιτών και των φορέων της πόλης;
Κι επειδή άλλο πράγμα η ανησυχία κι άλλο η επέμβαση…
- Για ποιό λόγο αφού δεν υπηρετείται συμφέροντα εξωθεσμικά, δεν βρέθηκε ένας από τη δημοτική αρχή να ταυτιστεί με τους πολίτες;
Τα γεγονότα ξέφτισαν τη δημοτική αρχή Λογοθέτη και δεν πρόκειται για μια υγιή αλλαγή στην πολιτική ηγεσία του τόπου, αλλά για μια αρρωστημένη και ξαναγυρίζουμε τον ίδιο κύκλο κι έξοδο δεν έχουμε από αυτόν. Θετικό είναι το γεγονός ότι καίγονται πρόωρα και οι τελευταίες εφεδρείες της φθαρμένης και φοβισμένης πλέον δημοτικής αρχής. Κι επειδή ο τίτλος του άρχοντα και η μορφή διακυβέρνησης του δήμου έχουν μεγάλη σημασία για τον γράφοντα και δεν μπορούν επ’ ουδενί να θυσιάζονται τα συμφέροντα του δήμου σε οικονομικά συμφέροντα που ενδεχομένως «εκπροσωπεί;» ο Κώστας Λογοθέτης, με φανατισμό καθ’ ολοκληρία ανιδιοτελώς, ο γράφων, θα συνεχίσει το συνειδησιακό του καθήκον και μακριά από «δημοσιογραφικά» ανθρωπάκια του Κώστα Λογοθέτη θα μεταφέρει τα πραγματικά πολιτικά τεκταινόμενα του δήμου.
Γιατί οι πόρτες που βρήκαν ανοικτές οι εχθροί του τόπου και μπήκαν, πρέπει να κλείσουν και να πεταχτούν έξω μαζί μ’ αυτούς που τους τις άνοιξαν.

* Ο Δημήτρης Καραπατάς, είναι επιχειρηματίας.
(300312)








ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ

Το loutraki-press ζήτησε από τον Δημήτρη Καραπατά να μην δημοσιοποιηθεί ή να εξοβελισθεί το συγκεκριμένο κείμενο, δεδομένου ότι είναι ιδιαίτερα αιχμηρό και καταγγελτικό για συγκεκριμένες ενέργειες της δημοτικής αρχής. Ο Δημήτρης Καραπατάς ζήτησε να μπει ως έχει κι αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη και σ’ οποιοδήποτε μέτωπο, δεδομένου ότι οι εξελίξεις και δυσβάσταχτα γεγονότα σε βάρος του τόπου και των πολιτών να αναδεικνύονται, όταν μάλιστα υπάρχει διαθέσιμη και η τεκμηρίωσή τους.
(300312)
ΚΟΥΙΖ

Κώωτση, ποιός θα πληρώσει το κάλυμμα της πισίνας στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Λουτρακίου, δεδομένου ότι οι πληροφορίες θέλουν αυτό να έχει σκιστεί;
(290312)




Είπαν…

«Ο Γιώργος Γκιώνης υπέβαλε ερώτημα για τη σύσκεψη της Δευτέρας σε σχέση με την αναγκαιότητα διάθεσης, παράνομα δε, του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Λουτρακίου. Ι Κώωτσης, επειδή αποκαλύφθηκε για τις άλλη μία φορά έκνομες ενέργειές του, αντ’ απάντησης τον απείλησε με την αποκάλυψη των πεπραγμένων του για το συγκεκριμένο έργο. Ι Κώωτσης λοιπόν θα πρέπει να αντιληφθεί ότι έχει πρώτα και κυρίαρχα υποχρέωση έναντι των δημοτών να αποκαλύψει τα πεπραγμένα του Γιώργου Γκιώνη. Κατά δεύτερο λόγο, επιβάλλεται να δώσει δημόσια εξηγήσεις γιοα τη σύσκεψη της Δευτέρας. Καλή η τακτική του αποπροσανατολισμού και των εν δυνάμει εντυπώσεων, αλλά Κώωτση έχει έλθει η ώρα να ακούσουμε και για το μάρμαρο».
(290312)




ΚΩΩΤΣΗ, ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




Η ΓΚΑΦΑ ΟΛΚΗΣ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΕΙΣΠΡΑΚΤΕΣ ΑΠΟ
ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ 4ΕΤΙΑ ΟΦΕΙΛΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΗ ΔΕΥΑΛ

Θύμα ή επιπόλαιου κι άφρονος σχεδιασμού για τη δημιουργία εντυπώσεων ή μιας ανίερης συμμαχίας φαίνεται ότι βρέθηκε στην προχθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Λουτρακίου ο επικεφαλής της Δημοτικής Ανανεωτικής Παρέμβασης Πολιτών Γιώργος Γκιώνης.
Η πρόθεση και βούληση που εκδηλώθηκε έκθεσης του Γιώργου Γκιώνη στα όμματα της κοινής γνώμης για παραλήψεις ή παραβάσεις καθήκοντος, προϊόν αναποτελεσματικότητας ή μεροληπτικών ενεργειών επί των ημερών του, ήταν προφανώς κακοστημένη και κακοσχεδιασμένη, προκαλώντας εύλογα ερωτήματα για τον τρόπο που παρουσιάστηκε το εν λόγω θέμα.
Δεκαπέντε μήνες από την ανάληψη των καθηκόντων σου δεν βγαίνεις να πεις τι παρέλαβες, δεδομένου ότι αυτό σημαίνει για σένα τον ίδιο ότι τόσο καιρό δεν δούλευες και δεν ανταποκρινόσουν της αποστολής σου, αλλά χαριεντιζόσουν λόγω εξουσιομανίας.
Καλή η ενημέρωση, αλλά μετά τόσους μήνες το ζητούμενο που μπαίνει είναι τι αποτέλεσμα έχεις παράξει και ποια λιθάρια έχεις βάλει για τη σύννομη κι εύρυθμη λειτουργία της εταιρείας.
Αφού λοιπόν είχες σκοπό να κάνεις βουτιά στο παρελθόν και να επιδείξεις έναντι των προκατόχων σου πόσο καλός είσαι και πόσο καλά κάνεις τη δουλειά σου, δεν σταματάς μόνο στην προηγούμενη τετραετία, αλλά για τα μάτια των Ιουδαίων λαμβάνεις υπόψη σου κι άλλη μία τετραετία.
Επίσης, στο μείζον θέμα του νερού για το Λουτράκι και της διαχείρισής του, δεν είναι μόνον τα έσοδα, αλλά και οι τρόποι διάθεσης. Ο λαλίστατος αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΛ Παναγιώτης Βαρελάς, καλά τα είπε για τις ανείσπραχτες οφειλές, αλλά ζητούμενο είναι γιατί δεν είχε να πει τίποτε για τις παράνομες παροχές, νέα ρολόγια, σε αυθαίρετες οικοδομές εκτός σχεδίου ή πάνω στον υδροφόρο ορίζοντα; Γιατί για το συγκεκριμένο θέμα τήρησε σιγή ιχθύος;
Η τακτική και η πρεμούρα του έδειξε ότι μόνος στόχος του ήταν να πλήξει τον Γιώργο Γκιώνη, του οποίου ο συνδυασμός φαίνεται να ενοχλεί τους πολιτικούς σχεδιασμούς τόσο της σημερινής δημοτικής πλειοψηφίας, άσχετα αν δεν έχει καμία απολύτως προοπτική, όσο και της Αδέσμευτης Δημοτικής Κίνησης.
Τα συμπεράσματα απορρέουν από αυτά που η δημοτική πλειοψηφία μεθοδεύει και προβάλλει.
(290312)




ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΑΥΡΙΟ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

Με τέσσερα θέματα στην ημερήσια διάταξή της θα συνεδριάσει αύριο στις 18:30 η δημοτική κοινότητα Λουτρακίου Περαχώρας.
1 Εισήγηση για προέγκριση ή μη άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος καφετέρια της Λ & Π Αθανασούλας Ο.Ε. το οποίο θα λειτουργήσει επί της Ποσειδώνος στο Λουτράκι.
2 Εισήγηση για ανανέωση άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων για το έτος 2012 για το κατάστημα καφέ μπαρ της Γιολάντας Κοστέτσκα το οποίο λειτουργεί επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου 40 στο Λουτράκι.
3 Εισήγηση ανανέωση άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων για το έτος 2012 για το κατάστημα καφετέρια - ζαχαροπλαστείο χωρίς εργαστήριο της Σ. Παπαχαραλάμπους - Μ. Μιχαλοπούλου Ο.Ε., το οποίο λειτουργεί επί της οδού Ποσειδώνος 42 στο Λουτράκι.
4 Εισήγηση ανανέωση άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων για το έτος 2012 για το κατάστημα εστιατόριο της Γ. Κομνηνός Ο.Ε. με επωνυμία GOODY’S το οποίο λειτουργεί στον Ισθμό.
(290312)




ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΚΙ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ

Μια κατ’ εξοχήν ανθρώπινη πρωτοβουλία έχουν αναλάβει οι επικεφαλής και οι υπεύθυνοι του παιδικού σταθμού Λουτρακίου, διοργανώνοντας υπό την αιγίδα του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης και παιδείας «Μέριμνα», ένα παζάρι με χειροτεχνήματα που έχουν κατασκευασθεί από τις ίδιες μαζί με τα παιδιά, προκειμένου τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν στις δύσκολες ημέρες που βιώνει η ελληνική κοινωνία να δοθούν προς ενίσχυση των προσπαθειών που καταβάλλονται από το «Χαμόγελο του παιδιού».
Ημέρες Πασχαλινές, ημέρες αγάπης, ημέρες αλληλεγγύης και κατανόησης.
Όλοι βρισκόμαστε πιεσμένοι από το καθεστώς της κρίσης.
Όμως κάποιοι αντιμετωπίζουν προβλήματα μεγαλύτερα από τα δικά μας.
Εμείς δεν ερχόμαστε να κάνουμε μεγάλα πράγματα. Μπορούμε όμως να κάνουμε πράγματα μικρά, αλλά με μεγάλη αγάπη.
Έτσι σκεφτήκαμε να δημιουργήσουμε χειροτεχνήματα, άλλα μόνες μας και άλλα μαζί με τα παιδιά του Παιδικού μας Σταθμού και να τα διαθέσουμε προς πώληση σε ένα παζάρι.
Τα έσοδα θα τα διαθέσουμε στο « Χαμόγελο του Παιδιού», εκεί όπου αγωνίζονται για να καλύψουν τις ανάγκες παιδιών ταλαιπωρημένων και χωρίς οικογένεια.
Σας καλούμε στο παζάρι της αγάπης λοιπόν, για να συμμετάσχετε κι εσείς φέρνοντας φίλους και γνωστούς σας για να αγοράσετε τις κατασκευές μας και να ενισχύσετε την προσπάθεια μας.
Χώρος διεξαγωγής παζαριού: Παιδικός σταθμός Λουτρακίου, Ανδρούτσου 66.
Ημέρες: Τετάρτη 4/4, Πέμπτη 5/4 και Παρασκευή 6/4/2012 και τις ώρες 9.30 π.μ. μέχρι 3.30 μ.μ.
(290312)




ΠΕΝΗΝΤΑ ΠΕΝΤΑΜΗΝΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ
ΔΙΚΑΙΟΥ ΜΕΣΩ ΜΚΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

Στην πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά πενήντα ατόμων για την υλοποίηση προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα (ΚΟΧ) στο νομό Κορινθίας και στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ) για την προγραμματική περίοδο 2007-2013, προχωρά ο δήμος Λουτρακίου σε συνεργασία με την Μη Κυβερνητική Οργάνωση Ένωση Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κορινθίας.
Οι δραστηριότητες που θα αναπτυχθούν ανά κωδικό, τα προσόντα των υποψηφίων και ο αριθμός των ατόμων που θα προσληφθούν ανά ειδικότητα και χρονική διάρκεια, είναι τα ακόλουθα:
101 Φροντίδα Σχολικών Κήπων και Πάρκων, επτά ΥΕ εργάτες περιβάλλοντος 5μηνης διάρκειας.
102 Φροντίδα Σχολικών Κήπων και Πάρκων, ένας ΠΕ ή ΤΕ γεωπονίας - φυτικής παραγωγής, 5μηνης διάρκειας.
103 Δασοπροστασία και Φύλαξη δεκαπέντε ΔΕ δασοφύλακες 5μηνης διάρκειας.
104 Ανάπλαση Χώρων Φυσικού Κάλλους επτά ΥΕ εργάτες περιβάλλοντος - πρασίνου 5μηνης διάρκειας.
105Ανάπλαση Χώρων Φυσικού Κάλλους ένας ΠΕ γεωλόγος 5μηνης διάρκειας.
106 Ανάπλαση Χώρων Φυσικού Κάλλους επτά ΥΕ εργάτες περιβάλλοντος - πρασίνου 5μηνης διάρκειας.
107 Ανάπλαση Χώρων Φυσικού Κάλλους, ένας ΠΕ ή ΤΕ δασολόγος 5μηνης διάρκειας.
108 καθαρισμός παραλιών έντεκα ΥΕ εργατών, 5μηνης διάρκειας.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό εντυπο ΚΟΧ.1 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία του Δικαιούχου στην ακόλουθη διεύθυνση: Δ. Στάμου 8, Αγ. Θεόδωροι Κορινθίας 20003 απευθύνοντάς την στην Ένωση Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κορινθίας υπόψη Μ. Σπηλιοπούλου. Τηλ. επικοινωνίας: σταθερό τηλέφωνο 27410 60035 (μόνο κατά τις ώρες παραλαβής των αιτήσεων) ή 6944103444.
Ημέρες υποβολής αιτήσεων από Δευτέρα 2 Απριλίου 2012 ως Πέμπτη 12 Απριλίου 2012 και ώρες 16:00 ως 20:00.

(290312)
ΚΟΥΙΖ

Με ποιους έχει παράπονα ι Κώωτσης και μονολογούσε προχθές μετά το συμβούλιο, ότι μ’ άφησαν μόνο μου; Κώωτση συνενόχους στο έγκλημα της Λουτράκι Α.Ε. αναζητάς; Μη στενοχωριέσαι Κώωτση, έχεις την «κάλυψη» του Γιώργου Κακαβά
(290312)




Είπαν…

«Οι δημοτικοί σύμβουλοι του Κώωτση του γυρίζουν πλέον ανοικτά την πλάτη και φροντίζουν να περνούν την ώρα τους καλύτερα και πιο εποικοδομητικά από το να συναγελάζονται μαζί του. Μετά το προχθεσινό συμβούλιο τους προσκάλεσε να μεταβούν στο φιλικό του ουζερί της παραλίας, αλλά τον ακολούθησαν μόνο τα δύο πιστά του "εξαπτέρυγα", ο εξάδελφος, η οικογενειακή του φίλη και ο συγχωριανός του αναπληρωτής. Μόνο οι τέσσερις από αυτούς είναι φανατικοί υποστηρικτές. Όσον αφορά τον Δημήτρη Δέδε, όσο δεν του κάνει πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου θα εκφράζει με διάφορους τρόπους τη δυσαρέσκειά του.»
(290312)




ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΩΩΤΣΗ;

Η ΕΥΚΟΛΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΥΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ;

Τη διάψευση του Κώωτση αναζητούν οι πληροφορίες του loutraki-press για όσα εκστόμισε ο «αυτοκράτορας» χθες το πρωί στο δεύτερο όροφο της Ιάσωνος. «Πρέπει να πάρει κανένα φράγκο από τη ΔΕΥΑΛ -εννοώντας τον Παναγιώτη Βαρελά- μπας και ηρεμήσει γιατί μ’ έχει ζαλίσει. Θα του δώσω κάτι ψιχουλάκια μπας και κλείσει το στόμα του.» Κώωτση, ζητιάνο τον βάφτισες τον άνθρωπο ή τον θεωρείς λιγούρη; Γιατί και με τις επιταγές των απόρων πάλι ψέματα είπες προχθές, προσβάλλοντας την οικογένεια.
(290312)




ΚΩΩΤΣΗ, ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΠΝΙΓΕΙ ΤΟ ΣΧΙΝΟ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΙΟΤΙΚΟ
ΝΕΡΟ, ΦΟΒΑΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΟΥΡΟΥΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ…

Μια ένοπλη ληστεία σε μονοκατοικία πριν από λίγες ημέρες, σε συνδυασμό με το σκοτάδι που έχει «επιβάλλει» από την εγκατάλειψη ι Κώωτσης στο Σχίνο, έχει αναγκάσει τους κατοίκους να κλειδαμπαρώνονται με το σούρουπο και να μην τολμούν να βγουν ακόμη και στις αυλές τους.
Εγκαταλελειμμένο το Σχίνο κι από πλευράς υδροδότησης, αφού ι Κώωτσης δεν επιτρέπει στο χωριό να έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν οι κάτοικοί του ποιοτικού νερού, από τις πηγές ψηλά που υπάρχουν.
Ωστόσο, στο ζήτημα που έχει εξαντληθεί η υπομονή και η ανοχή των κατοίκων είναι ο φόβος, γιατί μόλις σκοτεινιάσει «πέφτει πίσσα» με συνέπεια οι κάτοικοι να τρομοκρατούνται και από διάφορους ήχους που προκαλεί ο δυνατός αέρας. Οδοί κι εκτάσεις αν δεν φωτίζονται από οικιακά φώτα είναι πνιγμένες στο σκοτάδι. Αιτία του αδικαιολόγητου σκότους, είναι η παντελής αδιαφορία της δημοτικής αρχής να προχωρήσει στην αντικατάσταση των περισσότερων από τριάντα και πλέον λαμπτήρων του δημοτικού φωτισμού που έχουν καεί.
Οι διαβεβαιώσεις που δίνει η Ιάσωνος είναι θα έλθουμε αύριο, αλλά όλο κάτι συμβαίνει… Εκτός, αν ο Γιωργάκης που την τελευταία φορά κοίταγε που άλλαζαν τις λάμπες στην κεντρική λεωφόρο παραμένει κουρασμένος και θα πρέπει ι Κώωτσης να του στείλει τις βραζιλιάνες μασέρ του Λόη, να ανακουφίσουν το παιδί.
Τελευταία φορά που είδαν συνεργείο στο χωριό να αλλάζει λάμπες ήταν για διάστημα περισσότερο των δύο μηνών. Προχθές η Ιάσωνος διαβεβαίωνε ότι για χθες θα πήγαινε συνεργείο στο χωριό να αλλάξει τις λάμπες, αλλά χθες αφού περίμεναν, πέρναγε η ώρα και δεν εμφανιζόταν κανείς, άρχισαν να παίρνουν τηλέφωνο τους αρμοδίους οι οποίοι κρυβόντουσαν και δεν σήκωναν τηλέφωνα.

«Μας έχουν μπαφιάσει από το ψέμα και δεν πάει άλλο…», τονίστηκε χθες το βράδυ με πλήρη αγανάκτηση στο loutraki-press.
Αξίζει να αναφερθεί ότι την προπερασμένη Κυριακή είχε κατέβει στο Σχίνο με το «εξαπτέρυγο - κολαούζο του» να φάνε το ψαράκι τους κι όταν τους είδαν με τρίτο πρόσωπο τους έζωσαν τα φίδια, λέγοντας να δείτε που θα γίνει κάποιο κακό. Και δυστυχώς το κακό έγινε κι ένας άνθρωπος κινδυνεύει να χάσει την όρασή του…
Φυσικά, με τόσα που έχουν συσσωρευθεί, να τους διαμηνύσετε ότι το 2014 μόνο τη ψήφο του «συγγενή» θα βρούνε και καμία άλλη, απολύτως!

(290312)
ΚΟΥΙΖ

Ποια είναι η ανίερη συμμαχία που αποτυπώθηκε στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Λουτρακίου, με αιχμή δημοτικό σύμβουλο που νόμιζε ότι εντυπωσίαζε, αλλά στην ουσία και την κυριολεξία εκείνη την ώρα δεν αντιλαμβανόταν -πολύ αμφιβάλλουμε μέχρι και σήμερα αν έχει αντιληφθεί- τι σκοπιμότητες εξυπηρετούσε;
(280312)




Είπαν…

«Oι Ρωμαίοι αυτοκράτορες όταν γιόρταζαν πανηγύριζε ολόκληρη η πόλη και γίνονταν διαφόρων ειδών εκδηλώσεις. Ο δικός μας "αυτοκράτορας" τι έχει σχεδιάσει για την προσεχή Κυριακή;»
(280312)




ΚΩΩΤΣΗ, ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




Ι ΚΩΩΤΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΗΓΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ TΩΝ
ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ - ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΚΙ ΟΧΙ ΟΙ ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ ΤΟΥ

Το μπάχαλο και η αποδιοργάνωση που γίνεται αντιληπτή σ’ ολόκληρη την επικράτεια του δήμου Λουτρακίου, σε συνδυασμό με την αβεβαιότητα για το μέλλον που έχει κυριεύσει μέρος του προσωπικού ΝΠΔΔ του δήμου Λουτρακίου κι επεκτείνεται και στους πολίτες του τόπου, ως κυρίαρχη πηγή αιτίας έχει την παρουσία του Κώωτση στο τιμόνι του δήμου.
Οι εγκληματικές παρεμβάσεις του προκαλούν ανατριχίλα και από πάρα πολλούς πιστεύεται ότι ο δήμος θα παρουσίαζε στους δεκαπέντε μήνες πολύ καλύτερο αποτέλεσμα αν κινείτο με αυτόματο πιλότο και με την κεκτημένη ταχύτητα της προηγούμενης δημοτικής αρχής, έναντι της ολοκληρωτικά καταστροφικής πορείας που διαγράφεται καθημερινά.
Σε τούτη τη φάση, οι ταγοί του τόπου θα πρέπει να αναλάβουν όχι μόνον τις ευθύνες που τους αναλογούν, αλλά πολύ περισσότερες, να μην καιροσκοπούν κι επενδύουν στο νεκρό τοπίο που διαμορφώνει πολιτικά ι Κώωτσης, δεδομένου ότι οι προκληθεισόμενες επιπτώσεις θα είναι βαριά τραυματικές και μη αναστρέψιμες, όταν θα αναλάβει η όποια επόμενη δημοτική αρχή.
Τα πράγματα στο δημόσιο λόγο θα πρέπει πλέον από τούδε και στο εξής να λέγονται χωρίς περιστροφές με τα’ όνομά τους όπως στις ιδιωτικές πολιτικές συζητήσεις, έτσι ώστε η τοπική κοινωνία να αντιλαμβάνεται άμεσα τι αφορά η κάθε αναφορά και πολλές φορές να… ψιλιάζεται όταν τα λένε στη νύφη για να τα ακούει η πεθερά, εν προκειμένω ι Κώωτσης.
Λόγω της κατάστασης που έχει περιέλθει ο τόπος, είναι αναγκαίο, ότι είναι αναγκαίο να λεχθεί, επιβάλλεται να λέγεται και να στρέφεται απευθείας στο μόνο κι αποκλειστικό υπεύθυνο για το σημερινό κατάντημα Κώωτση κι όχι σε πολλές περιπτώσεις να ασχολούμεθα με τους δορυφόρους του, ενώ την ευθύνη την έχει αποκλειστικά και μόνον ο ίδιος.
Βάλλοντας κατά των ανεγκέφαλων συμβούλων του ή κατά του «εξαδέλφου» του στην Τουριστική Λουτρακίου Α.Ε., στην ουσία είναι ως να προσφέρεται ασυλία και να μην θέλουμε να φέρομαι στο πρώτο πλάνο τον υπεύθυνο Κώωτση, γιατί ενδεχομένως αυτό εξυπηρετεί η πολιτική μας τακτική και στρατηγική. Πρέπει κι επιβάλλεται επιτέλους, κάποιοι από την τοπική πολιτική σκηνή που το κάνουν συνειδητά, να το σταματήσουν και να στραφούν απευθείας στον Κώωτση που είναι πολιτικά και ο μόνος υπεύθυνος.
Ι Κώωτσης είναι ένα πρόσωπο που με τη συμπεριφορά του αποτυπώνει την τραγωδία σ’ ολόκληρο το μεγαλείο της. Αρκεί να επισημανθεί, προκειμένου να γίνει αντιληπτό και από τον τελευταίο πολίτη, ότι ι Κώωτσης, ενώ προσποιείτο με στιλ ηθοποιού την ενόχλησή του από την παρέμβαση του Γιώργου Γκιώνη με τις αναφορές του περί μπάχαλου και σε διάφορα ψέματα, κάτι που έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτό σε φορείς και προσωπικότητες εκτός επικράτειας δήμου Λουτρακίου, ι Κώωτσης επεχείρησε να διαψεύσει τον Γιώργο Γκιώνη με ψέματα, γεγονός που ανέδειξε η Μαρία Πρωτοπαππά.
Από τούδε και στο εξής, όλες οι βολές επιβάλλεται να είναι ευθείες κατά Κώωτση κι όχι να υποκρύπτονται άνομα πολιτικά παιχνιδάκια καιροσκοπισμού…
(280312)
ΚΟΥΙΖ

Κώωτση αφού δεν περιποιούν τιμή οι καταγγελίες για τα ψέματά σου ή η λέξη μπάχαλο, τι περιποιεί τιμή; Οι αναλήθειές σου; Οι πράξεις σου; Οι πρακτικές σου;
(280312)




Είπαν…

«Το χειρότερο παιχνίδι όλων, με την υπόθαλψη στον Κώωτση, το παίζει ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γιώργος Κακαβάς, που λειτουργεί ως η ασπίδα του, αφού τα "βαλσαμωμένα πουλιά" αδυνατούν πλέον και να αντιδράσουν, …ζαλισμένα από τα καταιγιστικά αρνητικά γεγονότα.»
(280312)




ΚΩΩΤΣΗ, ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




ΣΤΡΙΠΤΙΖ… ΚΑΙ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΚΩΩΤΣΗ ΜΕ ΤΗΝ
ΑΝΑΚΥΒΙΣΤΗΣΗ ΜΑΤΑΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗΣ ΤΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙ Α.Ε.

Στον πλήρη ευτελισμό εξώθησαν με τις παρεμβάσεις τους -που άλλος άνθρωπος θα ντρεπόταν να βγει από το σπίτι του- τον Κώωτση (αυτός δεν παίρνει χαμπάρι όμως), στο θέμα της αναβολής συζήτησης σύστασης θυγατρικής της Λουτράκι Α.Ε.
Πρώτος απ’ όλους ο επικεφαλής της Αδέσμευτης Δημοτικής Κίνησης Παύλος Παύλου και στη συνέχεια η σύμβουλος του Εβίτα Κούτμου, που τον έστειλε… μαζί με τον «εξάδελφό» του αντιπρόεδρο της Λουτράκι Α.Ε., ένα μοναδικό ταξίδι…
Κατ’ αρχήν, αιτούμενος προς το σώμα ο ίδιος ι Κώωτσης, την αναβολή της συζήτησης του θέματος απέδειξε ότι όχι μόνο ούτε καν το κατέχει, αλλά και δεν γνωρίζει την υπόθεση στην ουσία της. Ομιλούμε για το πλήρες ναυάγιό του και σ’ αυτό το θέμα, γεγονός που παραπέμπει σε άλλου είδους σκοπιμότητες. Σκοπιμότητες που εκ του αποτελέσματος στοχεύουν στην καταστροφή της Λουτράκι Α.Ε., αφού μεθοδευμένα και με σχέδιο επιτείνει την οικονομική ασφυξία της εταιρείας. Ήταν εξόφθαλμο, ήταν ηλίου φαεινότερον, ότι ι Κώωτσης ενεργούσε κατ’ εντολήν κι επειδή δεν θυμόταν επ’ ακριβώς τι τον είχαν συμβουλεύσει να πει, μπέρδευε τα λόγια του. Σε καμία των περιπτώσεων δεν έδινε την εντύπωση ότι έχει χειρισθεί προσωπικά, έχει προβληματισθεί, έχει παιδευθεί, έχει χάσει τον ύπνο του για ένα μείζον και καυτό θέμα του δήμου, που είναι πολύ ίθανό να φέρει την καταστροφή.
Όσα υποστήριξε ι Κώωτσης, ασαφή και ασυνάρτητα για να δικαιολογήσει και να υποστηρίξει το αίτημά του, απλά επέτειναν την αυτογελοιοποίησή του, γιατί δεν θα τολμούσε να τα επικαλεσθεί ακόμη και μειράκιον, προκειμένου να δικαιολογηθεί στους μεγαλύτερούς του. Αυτή την εικόνα έδωσε, αυτό εισέπραξαν όχι μόνο οι παριστάμενοι, αλλά όσοι είδαν και την τηλεοπτική εικόνα.
Πρώτος, ο Παύλος Παύλου, ανέδειξε το θέατρο που έπαιζε δίνοντας έμφαση με τις ανάλογες εκφράσεις στο πρόσωπό του, ι Κώωτσης προσπαθώντας πριν δύο μήνες να πείσει τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου ότι δεν υπάρχει χρόνος και είναι αναγκαίο να ψηφισθεί η σύσταση θυγατρικής εταιρείας. Τότε το θέμα αναβλήθηκε. Πέρασαν δύο μήνες κι έρχεται τώρα και πάλι να το αναβάλει; Δεν πρέπει να είμαστε έτοιμοι, να έχουμε εναλλακτικές λύσεις στην περίπτωση που δεν περάσει η τροπολογία.
Ο επικεφαλής της Αδέσμευτης Δημοτικής Κίνησης εισηγήθηκε και ορθά να μην ματαιωθεί η συζήτηση του θέματος που μεθοδευμένα επεδίωκε ι Κώωτσης κι είχε προαναγγείλει το loutraki-press, αλλά τα «βαλσαμωμένα πουλιά» μ’ εξαίρεση τους Χαράλαμπο Δοσσαρά και Παναγιώτη Βαρελά, εκτελούσαν πιστά τις επιθυμίες του «αυτοκράτορα», με συνέπεια λόγω πλειοψηφίας να ματαιωθεί η συζήτηση του θέματος.
Γιώργος Γκιώνης: Ο επικεφαλής της Δημοτικής Ανανεωτικής Παρέμβασης Πολιτών ανέδειξε το πλήρες έλλειμμα της δημοτικής αρχής θέτοντας λιτά το ερώτημα: Αν δεν ευοδωθούν οι προσπάθειες για νομοθετική ρύθμιση τι μέλλει γενέσθαι; Φυσικά από ποιόν να πάρει απάντηση; Από τον Κώωτση ή τους ανεγκέφαλους συμβούλους του που κρυμμένοι επιδιώκουν την καταστροφή της εταιρείας, για την εξυπηρέτηση άνομων οικονομικών συμφερόντων;
Ο Γκιώνης επίσης ανέδειξε όχι μ όνο τη γύμνια, αλλά και το χάος που πάει να φέρει η δημοτική αρχή, ρωτώντας τον Κώωτση αν συνέβη μόλις χθες Δευτέρα κάποιο συγκλονιστικό θέμα που οδηγεί στη ματαίωση του θέματος ή η γελοία επίκληση της απεργίας δικηγόρων δεν επέτρεψε την ύπαρξη γνωμοδότησης στο φάκελο του θέματος.
Μαρία Πρωτοπαππά: Η σύμβουλος της Δημοτικής Ανανεωτικής Παρέμβασης Πολιτών προσπάθησε να πληροφορηθεί μέσα από το χάος που έχει δημιουργήσει ι Κώωτσης για ποιο λόγο κλήθηκε πάλι σήμερα το δημοτικό συμβούλιο να ψηφίσει νέα αναβολή σ’ ένα θέμα που δεν υπήρχε λόγος να έλθει προς συζήτηση. Η Μαρία Πρωτοπαππά τη χαρακτήρισε αποτυχημένη τη συζήτηση που έχει ληφθεί προηγούμενα απόφαση για αναβολή. Η δημοτική σύμβουλος της Ανανεωτικής Παρέμβασης διερωτήθηκε ότι αν δεν γίνει αποδεκτή η προτεινόμενη τροπολογία, τότε θα είναι μονόδρομος η θυγατρική; Γιατί να μην υπάρξει, πρότεινε, ανοιχτή συνεδρίαση με ευρεία ανταλλαγή απόψεων; Δεν κινείσθε λογικά, συμπλήρωσε. (Σώπα καλέ… Με ιδιοτελείς σκοπιμότητες και μόνο κινούνται σε βάρος του δημοτικού συμφέροντος).
Εβίτα Κούτμου: Η σύμβουλος της Αδέσμευτης Δημοτικής Κίνησης με τους πολύ καλούς ελιγμούς στη σκέψη της απευθυνόμενη στον Κώωτση του επεσήμανε ότι θυμόταν τη σιγουριά (κάλπικη ήταν - θέατρο) του που διαβεβαίωνε ότι η σύσταση θυγατρικής εταιρείας είναι η μόνη λύση. Τόνισε δε, ότι κάποιοι από τα «βαλσαμωμένα πουλιά» της απέναντι πλευράς τους χαρακτήριζαν κακούς συμβούλους κι ότι προσπαθούν να παίξουν παιχνίδια σε βάρος της Λουτράκι Α.Ε. (φαίνεται, ενδεχομένως, λόγω Κώωτση, εξ ιδίων να έκριναν τα αλλότρια), υπογραμμίζοντας ότι και την Παρασκευή που ξαναέφεραν το θέμα δεν είχαν κάνει καμία απολύτως προετοιμασία. (Για ποιο λόγο να κάνουν προετοιμασία. Η σκοπιμότητα είναι άλλη. Απλά να κοροϊδέψουν την αντιπολίτευση, γιατί τα «βαλσαμωμένα πουλιά» δεν καταλαβαίνουν, καθώς και την κοινή γνώμη και να δείξουν ότι προσπάθησαν…)
Η Εβίτα Κούτμου στην κυριολεξία πήρε το σκαλπ του Κώωτση, όταν τον ρώτησε αν η προτεινόμενη λύση του Παύλου Παύλου ευοδωθεί, θα παραιτηθείτε εσείς και ο αντιπροεδρός σας και να αναλάβει την προεδρεία ο Παύλος Παύλου;
Κλείνοντας τον κατηγόρησε ότι κάνετε ασκήσεις επί χάρτου στην πλάτη των εργαζομένων της εταιρείας, καθώς επίσης και των περιουσιακών στοιχείων της εταιρείας και στην ουσία εξευτελίζοντάς τον πλήρως με το γάντι.
Η έμπειρη πλέον Εβίτα Κούτμου κατέληξε λέγοντας ότι δεν μπορώ να δεχθώ ότι ζητάτε αναβολή και δεν μπορείτε να μας εμπαίζετε ανάλογα με το πώς ξυπνάτε κάθε πρωί;
Χαράλαμπος Δοσσαράς: Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΛ, ανεξαρτητοποιημένο μέλος του συνδυασμού Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω, καθώς και τέως μέλος του Δ.Σ. της Λουτράκι Α.Ε. διαθέτοντας περισσότερη και πιο ενδελεχή γνώση επεσήμανε ότι από πέρυσι τον Μάρτιο ανησυχούσα για το μέλλον της εταιρείας και εξέφραζα την αγωνία μου. Ο Μπάμπης Δοσσαράς διερωτήθη: Γιατί να μην είχαμε λάβει τα μέτρα μας και να είμαστε έτοιμοι με εναλλακτικές λύσεις; (Τη διάδοχη κατάσταση τη ρώτησες αν θέλει τη σωτηρία ή επιδιώκει την καταστροφή της Λουτράκι Α.Ε.;)
Γιώργος Μπάκος: Ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Λουτρακίου Περαχώρας και μέλος του συνδυασμού Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω, ισχυρίστηκε ότι το θέμα κακώς μπήκε στο θεματολόγιο. Και τούτο, γιατί με την ένταξή του είναι σαν να λέμε στους πολίτες παρανομείστε κι αν σας πιάσει ο δήμος, τότε θα δούμε τι θα γίνει; Είναι σαν να λέμε στον οποιονδήποτε, πήγαινε να χτίσεις στον υδροφόρο ορίζοντα κι αν το αντιληφθούμε θα δούμε τι θα γίνει;
Το θέμα ήταν, κατέληξε ο Γιώργος Μπάκος να δούμε πώς θα σωθεί το «μαγαζί» κι όχι πώς θα συσταθεί θυγατρική.
Γιώργος Πετρίτσης: Κάτι δεν πάει καλά με τη διαδικασία που προσπαθούμε να ακολουθήσουμε σήμερα, επεσήμανε ο επικεφαλής του συνδυασμού Συνένωση Προόδου - Νέα Πορεία. Το πολυνομοσχέδιο πέρασε από το Υπουργικό Συμβούλιο στις 19/3 είπε και ο Γιώργος Πετρίτσης, ενώ η τελική διαβούλευση διήρκεσε από τις 15 – 23/3. Σήμερα τι κάνουμε;
(280312)




Η ΜΑΡΙΑ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ ΔΙΕΨΕΥΣΕ ΝΕΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΩΩΤΣΗ
ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟ

Στα προ ημερησίας συζήτησης θέματα ο Γιώργος Γκιώνης επανέφερε το θέμα των δύο επιταγών που δόθηκαν από τον Κώωτση για την εξόφληση προσωπικής του υποχρέωσης στον Παναγιώτη Παλαιολόγο, κατόπιν παραίνεσης των γονέων του, οι οποίοι διαψεύδουν τον Κώωτση για τους ισχυρισμούς του ότι τον έπιασαν για να μην κάνει κάτι στο παιδί τους.
Ο Γιώργος Γκιώνης αφού επεσήμανε το θέμα των ψεμάτων που συζητείται ότι εκστομούνται από τον Κώωτση στην επικράτεια του δήμου Λουτρακίου, του συνέστησε να λάβει τα μέτρα του γιατί η φήμη αυτή έχει υπερβεί τα τοπικά όρια.
Ι Κώωτσης αντεπιτέθηκε, με ψέματα, για τα οποία στη συνέχεια τον διέψευσε η σύμβουλος της Δημοτικής Ανανεωτικής Παρέμβασης Πολιτών Μαρία Πρωτοπαππά.
Ι Κώωτσης είπε ψευδώς ότι τις επιταγές τις μοίραζε επιτροπή, με την Μαρία Πρωτοπαππά να ισχυρίζεται ότι η επιτροπή αυτή που ξεκίνησε να συσταθεί μετά το μπάχαλο των δύο επιταγών και δεν έχει ολοκληρωθεί μέχρι και σήμερα η σύστασή της.

(280312)
ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ




ΓΙΑΤΙ «199» ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΕΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ
ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΚΙ ΟΧΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ;




ΚΟΥΙΖ

Πόσο βλάκες μπορεί να είναι κάποιοι, όταν η μόνη οδός σωτηρίας της Λουτράκι Α.Ε. είναι η εξαίρεσή της από το νόμο με νομοθετική πρωτοβουλία - τροπολογία κι εκείνη να επιμένουν στην παράνομη σύσταση θυγατρικής εταιρείας;
(270312)




Είπαν…

«Πήραν πρέφα οι εξωγήινοι το… φαινόμενο Κώωτση και την "έπεσαν" πάνω από το Λουτράκι, για να μαζέψουν πληροφορίες από πρώτο χέρι;»
(0270312)




ΚΩΩΤΣΗ, ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;





ΘΕΑΤΡΟ ΚΩΩΤΣΗ ΜΕ ΤΗ ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΙΑ TH ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ,
ΕΝΩ ΑΝΑΒΑΛΛΕΙ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΑΣΤΕΙΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ

Αναβάλλεται τελικά σήμερα η συζήτηση για τη σύσταση θυγατρικής εταιρείας της Λουτράκι Α.Ε.
Ο λόγος καθαρά προσχηματικός. Η απεργία των δικηγόρων που δεν επιτρέπει την παρουσία νομικού να ενημερώσει και να αναπτύξει το θέμα. Υπάρχει εντονότατο παρασκήνιο για το τι διημείφθη χθες το βράδυ στο προσυμβούλιο του συνδυασμού Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω.
Ζητούμενο 1; Στο φάκελο του θέματος δεν υπάρχει ως οφείλετο γνωμοδότηση νομικού που να υποστηρίζει την επιλογή της σύστασης θυγατρικής εταιρείας της Λουτράκι Α.Ε.
Ζητούμενο 2; Πώς είναι ο δυνατόν ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γιώργος Κακαβάς να συμπεριλαμβάνει το θέμα στην ημερήσια διάταξη χωρίς προηγουμένως να είναι ο φάκελος πλήρης, δηλαδή να υπάρχει η γνωμοδότηση, αν και του είχε επισημανθεί από την αντιπολίτευση;
Ζητούμενο 3; Τι παιχνίδι παίζει τελικά ο Γιώργος Κακαβάς; Γιατί συγκαλύπτει και υποθάλπει τις σχεδιαζόμενες παρανομίες του Κώωτση; Περισσότερο συμπεριφέρεται ως «συνεταιράκι» σχολίαζε πολύπειρος πρώην κορυφαίος θεσμικός παράγοντας.
Ο ίδιος πρώην κορυφαίος θεσμικός παράγοντας υπογράμμισε: «Στόχος του Κώωτση είναι να φέρει το θέμα πίσω - πίσω κι όταν πλέον δεν θα υπάρχει άλλος χρόνος για να διασωθεί η Λουτράκι Α.Ε. ως λύση θα προκριθεί το μη χείρον βέλτιστο, σύμφωνα με το οποίο θα σπεύσει για οικονομική βοήθεια στην Club Hotel Loutraki S.A., μ’ αντάλλαγμα τη μετατροπή της Club Hotel Casino Loutraki σε ανώνυμη εταιρεία».
Η σπουδή του Κώωτση να φέρνει το θέμα προς συζήτηση συνίσταται στο γεγονός να επιδεικνύει ότι τον απασχόλησε το θέμα, αλλά οι ατυχείς συγκυρίες έφεραν την κατάσταση στο πιο απευκταίο σημείο.
Σύμφωνα με πληροφορίες που απορρέουν από το περιβάλλον του επικεφαλής της Αδέσμευτης Δημοτικής Κίνησης Παύλου Παύλου, η γνωμοδότηση του υπουργείου Εσωτερικών θα είναι καταπέλτης κατά της σύστασης θυγατρικής εταιρείας της Λουτράκι Α.Ε.
Πρόκειται για άλλη μια σημαντική επιτυχία των ανεγκέφαλων συμβούλων του Κώωτση, που όλα δείχνουν ότι λειτουργούν μεθοδικά και συντονισμένα για να οδηγήσουν στην καταστροφή τη Λουτράκι Α.Ε.

(270312)
ΚΟΥΙΖ

Τι θα πράξει σήμερα ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γιώργος Κακαβάς; Θα υπερψηφίσει ή όχι τη σύσταση θυγατρικής εταιρείας της Λουτράκι Α.Ε.; Τα ερωτήματα αυτά δέχεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου το loutraki-press, καθώς επίσης και ο γράφων, σε τηλεφωνικές επικοινωνίες.
(270312)




Είπαν…

«Άμα τον έχει εγκαταλείψει και ο εξάδελφος που θέλει να γνωρίζει για τους πάντες και τα πάντα στην Ιάσωνος, σε τι μπορεί να προσδοκά ι Κώωτσης; Ι Κώωτσης, έχει απομείνει πλέον με τα τρία "εξαπτέρυγα" και μ’ αυτούς που πάνε να ρίξουν τη Λουτράκι Α.Ε. στο γκρεμό…»
(270312)




ΚΩΩΤΣΗ, ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΩΩΤΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΑΠΕΙΛΕΙ
ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τη Δευτέρα το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στην Ιάσωνος με αντικείμενο το δέον γενέσθαι με την τύχη του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Λουτρακίου.
Όχι. Δεν πήρε ξαφνικά τον Κώωτση ο πόνος για την προάσπιση των συμφερόντων της δημοτικής περιουσίας, που ούτως ή άλλως την έχει γραμμένη στα παλαιότερα των υποδημάτων του, αφού γι’ αυτόν δεν υπάρχει άμεσο αντίκρισμα…
Στη συγκεκριμένη σύσκεψη ι Κώωτσης σύρθηκε εκόν άκον από τους επιχειρηματίες του τουρισμού, οι οποίοι στα πλαίσια των προσπαθειών τους να διατηρήσουν ανοικτές και υγιείς τις επιχειρήσεις τους, ασχολούνται να καλύψουν και το πολιτικό έλλειμμα όχι που αφήνει πίσω της, αλλά κι αυτό, το νέο, που παράγει ι Κώωτσης με τους ανεγκέφαλους σφουγγοκολάριούς του.
Στη σύσκεψη που σύρθηκε ι Κώωτσης και προκλήθηκε από τον Loutraki Tourism Organization (LTO), παρευρέθησαν ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος Σπύρος Καραβούλης και Δημήτρης Παπάς, η ψυχή του Ποσειδώνα, ο αειθαλής Γιάννης Λαζαρίδης, εκπρόσωποι του Ναυταθλητικού Συλλόγου Λουτρακίου - Αγ. Θεοδώρων Θανάσης Κόρκας, Άκης Ροντογιάννης, Γιώργος Μπέλλος, η υπάλληλος του δήμου Λουτρακίου Αθηνά Στεργίου και ο Τάκης Ρέππας (με ποία αλήθεια αρμοδιότητα προσεκλήθη σε μια τέτοια σύσκεψη;)
Αντικείμενο της εν λόγω σύσκεψης ήταν πως θα δοθεί προς χρήση σε συγκεκριμένες τουριστικές μονάδες το Δημοτικό Κολυμβητήριο Λουτρακίου, καθ’ ότι έχουν υπογράψει συμβόλαια με ρωσικές κολυμβητικές ομάδες, προκειμένου να έλθουν για προετοιμασία το διάστημα 5 - 25 Απριλίου, λαμβανομένου υπόψη ότι η φετινή χρονιά είναι και ολυμπιακό έτος.
Λόγω της ανικανότητας, απραξίας και επικινδυνότητας του Κώωτση και των σφουγγοκολάριών του, το Δημοτικό Κολυμβητήριο Λουτρακίου με τίποτε δεν μπορεί να δοθεί σύννομα -παράβαση καθήκοντος- στις εν λόγω τουριστικές επιχειρήσεις, με αποτέλεσμα να απειλούνται με οικονομική καταστροφή, αν δεν μπορέσουν να εξυπηρετήσουν την πελατεία τους, καθ’ ότι έχουν υπογραφεί συμβόλαια, αλλά θα υπάρξει και δυσφήμιση του τόπου.
Προκειμένου να αποφευχθεί ένα τέτοιο ενδεχόμενο, λόγω της αχρηστίας της δημοτικής αρχής, εφευρέθη, μεθοδεύεται και θα καλλιεργηθεί ένα μύθευμα, το οποίο θέλει τα κολυμβητικά τμήματα των δύο συλλόγων του δήμου Λουτρακίου, να μπαίνουν το προαναφερόμενο διάστημα στην πισίνα ως προκάλυμμα, με πρόσχημα να τη δοκιμάσουν αν ικανοποιεί κι ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις κορυφαίων αθλητών, ενώ από το πλάι θα εισέρχονται για προετοιμασία και οι αποστολές. Οι πληροφορίες του loutraki-press θέλουν ο Γιάννης Λαζαρίδης να αρνήθηκε αυτή τη συμπαιγνία σε βάρος των συμφερόντων του τόπου, ενώ θετικά ανταποκρίθηκαν οι εκπρόσωποι του Ναυταθλητικού Συλλόγου Λουτρακίου - Αγ. Θεοδώρων.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του loutraki-press συγκεκριμένος επιχειρηματίας φέρεται να αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου το λειτουργικό κόστος μαζί με το κόστος του καυσίμου θέρμανσης του νερού, προκειμένου να μην υποστεί σημαντική οικονομική ζημία από την αδυναμία του να ανταποκριθεί των υποχρεώσεων που έχει αναλάβει.
Το loutraki-press σε καμία περίπτωση δεν στρέφεται κατά των επιχειρηματιών, αλλά εδώ το πρόβλημα είναι βαθιά πολιτικό, λόγω του πιο ανίκανου ανθρώπου που βρέθηκε στο τιμόνι του δήμου και δεν είναι άλλος από τον Κώωτση.
Καλώς ή κακώς, πρέπει κι επιβάλλεται να βρεθεί λύση, να μην υποστούν ζημία οι τουριστικές επιχειρήσεις, λαμβανομένου υπόψη η πόλη του Λουτρακίου διαθέτει δύο πολύ καλές αθλητικές υποδομές και με λίγη αναβάθμιση του υπάρχοντος κλειστού θα μπορεί να αναλάβει, λόγω και του κλίματος, τα σκήπτρα στον αθλητικό τουρισμό.
Το loutraki-press πριν από μήνες είχε αναφερθεί στο συγκεκριμένο πρόβλημα που είχε καταγγελθεί από επιχειρηματία, για απώλεια που είχε υποστεί δεκάδων χιλιάδων διανυκτερεύσεων, με συνέπεια αθλητικές αποστολές της αλλοδαπής σε κορυφαίο επίπεδο τόσο στο ποδόσφαιρο όσο και στην κολύμβηση, ενώ αρχικά ξεκινούσαν για την προετοιμασία τους στο Λουτράκι, τελικά κατέληγαν σ’ άλλο μέρος εντός Ελλάδος ή στην Κύπρο, στερώντας από το Λουτράκι πολύτιμα έσοδα.
Οι λόγοι γνωστοί. Η παρέα ανικάνων του Κώωτση που διοικούν το δήμο Λουτρακίου και αδυνατούν να κοστολογήσουν το λειτουργικό κόστος των εγκαταστάσεων, έτσι ώστε να πωληθούν ώρες σε ξένες ομάδες.
Το θέμα, θα πρέπει να συζητηθεί σήμερα στα προ ημερήσιας διάταξης θέματα της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου και να ληφθεί απόφαση.
Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες του loutraki-press ι Κώωτσης έχει δεσμευθεί προς τους επιχειρηματίες ότι αναλαμβάνει προσωπικά την ευθύνη να τους δώσει να λειτουργήσουν παράνομα το Δημοτικό Κολυμβητήριο Λουτρακίου, προκειμένου να μπορέσουν να ανταποκριθούν στη ζήτηση της πελατείας τους.
Αλήθεια, το Δημοτικό Κολυμβητήριο Λουτρακίου είναι προσωπικό περιουσιακό στοιχείο του Κώωτση κι αναλαμβάνει την ευθύνη κατά το δοκούν;
Λειτουργώντας και φιλοξενώντας παράνομα αθλητές το Δημοτικό Κολυμβητήριο Λουτρακίου, αν συμβεί ένα ατύχημα, χαθεί μια ζωή ποιος θα πληρώσει το μάρμαρο; Ο δήμος Λουτρακίου;
Ο δήμος Λουτρακίου για τη συγκεκριμένη αθλητική εγκατάσταση έχει δαπανήσει περισσότερα από € 4,5 εκατ. Δεν θα πρέπει διαθέτοντας τη συγκεκριμένη εγκατάσταση να απολάβει κάποιων εσόδων τα οποία θα λειτουργήσουν ανταποδοτικά της εν λόγω επένδυσης;
(270312)




ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΛΟΗ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΑΙΡΕΣΗΣ ΤΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙ Α.Ε.
ΑΠΟ ΤΟ «ΛΟΥΚΕΤΟ» ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΖΗΜΙΟΓΟΝΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ

Επιστολή στον πρωθυπουργό, τον υπουργό και τον υφυπουργό Εσωτερικών, προκειμένου να εξαιρεθεί η Λουτράκι Α.Ε. του νόμου που οδηγεί στη διάλυση δημοτικές επιχειρήσεις μετά τρεις ζημιογόνες χρήσεις, απέστειλε με ημερομηνία 23/3/2012 ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος του «Προμηθέα» Νίκος Λόης.
Στην επιστολή του, ο πρόεδρος του «Προμηθέα» ισχυρίζεται τα αυτονόητα, κάτι που αδυνατεί να αντιληφθεί ι Κώωτσης με τους ανεγκέφαλους συμβούλους του, οι οποίοι απ’ ότι φαίνεται οδηγούν με σκοπιμότητα στην καταστροφή με το ρίξιμο στο γκρεμό τη Λουτράκι Α.Ε.
Αξίζει να επισημανθεί ότι η επιστολή είναι γραμμένη πρόχειρα, ενώ θα έπρεπε να είναι πιο άρτια δομημένη και τεκμηριωμένη, έτσι ώστε και οι παραλήπτες τους να μπορέσουν να εμβαθύνουν με μεγαλύτερη αρτιότητα στο θέμα.
Το κείμενο της επιστολής, έχει ως ακολούθως:
«Τροποποίηση της παραγράφου 8 του άρθρου 265 του Ν.3463/2006, η οποία επιβάλλει την υποχρεωτική λύση των Α.Ε. ΟΤΑ όταν είναι ζημιογόνες κατά τρεις συνεχόμενες χρήσεις, με νομοθετική ρύθμιση. Ειδικότερα - στην περίπτωση της Α.Ε. του δήμου μας - είναι ζημιογόνες οι χρήσεις της Α.Ε. (του δήμου μας) διότι πραγματοποίησε τα αμέσως τέσσερα προηγούμενα έτη επενδύσεις σε έργα που εντάχθηκαν και στον αναπτυξιακό νόμο, όπως το γνωστό ανά τον κόσμο υδροθεραπευτήριο, συνολικής αξίας άνω των € 20.000.000! Οι επενδύσεις είναι το ζητούμενο και δεν πρέπει να ισχύει το εν λόγω άρθρο στην περίπτωση αυτή και πρέπει να ρυθμιστεί νομοθετικά ότι για τουλάχιστον 5 έτη από την ολοκλήρωση της επένδυσης και την αδειοδότησή της, δεν θα έχει εφαρμογή η διάταξη αυτή. Έναρξη του χρόνου των ζημιογόνων χρήσεων μετά την εκπνοή της πενταετίας από την ολοκλήρωση της επένδυσης.
Αξιότιμε κε πρωθυπουργέ,
αξιότιμοι κε υπουργέ και κε υφυπουργέ,
απευθυνόμαστε σε εσάς με την προσδοκία να κατανοήσετε το πραγματικό λόγο της υπεράσπισης του δημοσίου συμφέροντος που αφορά την παρακάτω υπόθεση:
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών έδωσε πρόσφατα στη δημοσιότητα σχέδιο νόμου με τίτλο «Ρυθμίσεις για την τοπική ανάπτυξη, την αυτοδιοίκηση, την αποκεντρωμένη διοίκηση και τη μεταναστευτική πολιτική - ενσωμάτωση οδηγίας 2009/50/ΕΚ» για διαβούλευση στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ),την Ένωση Περιφερειών Ελλάδας(ΕΝ.ΠΕ.) και τα πολιτικά κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση.
Με το νομοσχέδιο αυτό, θα ρυθμιστούν και θα αντιμετωπιστούν μία σειρά από θέματα που αφορούν την Αυτοδιοίκηση στο σύνολό της.
Η Επιτροπή Θεσμών της ΚΕΔΕ, σε έκτακτη συνεδρίασή της, τη Δευτέρα 6/2, προέβη σε μία πρώτη αξιολόγηση του νομοσχεδίου αυτού, σε σχέση με το συνολικό πλαίσιο των προτεινόμενων από αυτή προτάσεων για νομοθετική ρύθμιση και δημοσιοποίησε τις παρατηρήσεις της πάνω στο νομοσχέδιο.
Την Τετάρτη 8/2, υπήρξε κοινή συνάντηση του προεδρείου της ΚΕΔΕ και της ΕΝ.ΠΕ., με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών, με αντικείμενο τις ενστάσεις και τις διαφωνία τους με τις διατάξεις αυτού του νομοσχεδίου.
Aποφασίστηκε η σύσταση μιας μικτής επιτροπής, η οποία θα προχωρήσει στις συμφωνημένες και απαραίτητες διορθώσεις, με βάση τις προτάσεις της ΚΕΔΕ και της ΕΝ.ΠΕ. και θα υποβάλλει έως την Παρασκευή 10/2, τις προτάσεις της για τα επιμέρους θέματα του νομοσχεδίου.
Η νομοθετική αυτή πρωτοβουλία του υπουργείου Εσωτερικών, αποτελεί το επιστέγασμα, όπως η πολιτική ηγεσία του διακηρύττει, των αμέτρητων και συνεχόμενων διορθωτικών παρεμβάσεων του νόμου 3852/2010, (δηλ. του σχεδίου «Καλλικράτης»), μετά την εφαρμογή του.
Αναφέρομαι στην παράγραφο 8 του άρθρου 265 του Ν.3463/2006 (τρίτη ζημιογόνος χρήση που επιβάλλει την υποχρεωτική λύση των Α.Ε. ΟΤΑ).
Η λύση της εταιρείας, όπως γνωρίζετε πολύ καλά, εγκυμονεί άμεσους κινδύνους για το δήμο μας, που έχουν σχέση τόσο με το εργασιακό μέλλον των 1700 εργαζομένων, όσο και με τη συμμετοχή του, με ποσοστό 16 % ,στην κοινοπραξία με την Club Hotel Loutraki S.A., στην άδεια της οποίας συμμετέχει και η Α.Ε. του δήμου μας Τουριστική Λουτρακίου Α.Ε..
Επειδή η Α.Ε. του δήμου μας Τουριστική Λουτρακίου Α.Ε. , η οποία συμμετέχει στην κοινοπραξία Club Hotel Casino Loutraki και θα κινδυνέψει η άδεια λειτουργίας του καζίνο Λουτρακίου, αφού έχει για τρεις συνεχείς χρήσεις ζημιογόνες λόγω των επενδύσεων στις οποίες έχει πραγματοποιήσει τα αμέσως τέσσερα προηγούμενα έτη επενδύσεις σε έργα που εντάχθηκαν και στον αναπτυξιακό νόμο, όπως το γνωστό ανά τον κόσμο Υδροθεραπευτήριο συνολικής αξίας άνω των € 20.000.000 ευρώ! Οι επενδύσεις είναι το ζητούμενο και δεν πρέπει να ισχύει το εν λόγω άρθρο στην περίπτωση αυτή και πρέπει να ρυθμιστεί νομοθετικά.
Για τους λόγους αυτούς ζητώ.
Να γίνει δεκτή η αίτησή μου.
Να γίνει τροποποίηση της παραγράφου 8 του άρθρου 265 του Ν.3463/2006, η οποία επιβάλλει την υποχρεωτική λύση των Α.Ε. ΟΤΑ όταν είναι ζημιογόνες κατά τρεις συνεχόμενες χρήσεις, με νομοθετική ρύθμιση. Ειδικότερα - στην περίπτωση της Α.Ε. του δήμου μας - είναι ζημιογόνες οι χρήσεις της Α.Ε. (του δήμου μας) διότι πραγματοποίησε τα αμέσως τέσσερα προηγούμενα έτη επενδύσεις σε έργα που εντάχθηκαν και στον αναπτυξιακό νόμο, όπως το γνωστό ανά τον κόσμο Υδροθεραπευτήριο, συνολικής αξίας άνω των € 20.000.000 ευρώ! Οι επενδύσεις είναι το ζητούμενο και δεν πρέπει να ισχύει το εν λόγω άρθρο στην περίπτωση αυτή και πρέπει να ρυθμιστεί νομοθετικά ότι για τουλάχιστον 5 έτη από την ολοκλήρωση της επένδυσης και την αδειοδότησή της δεν θα έχει εφαρμογή η διάταξη αυτή. Έναρξη του χρόνου των ζημιογόνων χρήσεων μετά την εκπνοή της πενταετίας από την ολοκλήρωση της επένδυσης.»
Ευελπιστείται, ότι μετά την επιστολή ο Νίκος Λόης δεν θα παρακινηθεί και παρασυρθεί από τον Κώωτση να υπερψηφίσει τελικά τη σύσταση της θυγατρικής εταιρείας.

(270312)
ΚΟΥΙΖ

Ποιοί δημοτικοί σύμβουλοι και δη φέροντες τίτλο, ετοιμάζονται για διπλή ανακυβίστηση στη ψηφοφορία για τη συγκρότηση θυγατρικής εταιρείας της Λουτράκι Α.Ε. Πάντως, είναι γνωστοί, ποιοί διερρήγνυαν τα ιμάτιά τους ότι δεν πρόκειται να την υπερψηφίσουν. Να δούμε σε λίγες ώρες, αν θα προσφέρουν και πάλι.. ασυλία στον Κώωτση;
(270312)




Είπαν…

«Ποιός μπορεί να φαντασθεί πόσες βόμβες ετοιμάζεται να σκάσει σήμερα ι Κώωτσης στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, λες και είναι ναρκοπέδιο; Αυτό που δεν έχουν φαντασθεί ι Κώωτσης με τους άλλους, είναι, μήπως τους σκάνε οι βόμβες στα χέρια τους… Γλέντι, που έχει να γίνει…»
(270312)




ΚΩΩΤΣΗ, ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ, ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ
ΘΑ ΣΟΥ ΣΚΑΣΕΙ ΜΙΑ ΒΟΜΒΑ ΤΟ loutraki-press




ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΩΩΤΣΗ;

«ΝΑ ΒΑΛΩ ΠΛΑΤΗ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΤΕΘΩ…»

Οι πληροφορίες του loutraki-press θέλουν ι Κώωτσης να έχει ζητήσει από το συνεργαζόμενο του συνδυασμού πρόεδρο του «Προμηθέα» Νίκο Λόη να υπερψηφίσει τη σύσταση της θυγατρικής της Λουτράκι Α.Ε. κι αυτός να έχει αντιπροτείνει, αν θέλετε για να σας διευκολύνω να μην έρθω. Δηλαδή, σε απλά ελληνικά: «Βάζω πλάτη, αλλά να μην εκτεθώ…» Τελικά, ο Νίκος Λόης, έπραξε το φρόνιμον για να μην εκτεθεί ο ίδιος προσωπικά κι ανεπανόρθωτα, στηρίζοντας εμμέσως πλην σαφώς μη σύννομες ενέργειες.
Εκτιμάται, ότι δεν θα χρειασθεί να μην πάει ο Νίκος Λόης στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο, ο οποίος κατά τ’ άλλα έχει αποστείλει επιστολή στον πρωθυπουργό, τον υπουργό και τον υφυπουργό Εσωτερικών για να εξαιρεθεί η Λουτράκι Α.Ε. του νόμου. Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Λόης για να μην χάσει την πρωτιά είχε αποστείλει προ μηνών επιστολή στον τέως υπουργό Εσωτερικών να γνωμοδοτήσει η νομική υπηρεσία του υπουργείου, αν είναι σύννομη η σύσταση θυγατρικής εταιρείας κι ουδέποτε έλαβε απάντηση… Πώς να λάβει απάντηση άλλωστε σε μια παράνομη ενέργεια;
Επισημαίνεται ότι η στιχομυθία αυτή έχει γίνει πριν πολύ καιρό και δεν είναι γνωστό στο loutraki-press αν έχει επικαιροποιηθεί… που μάλλον δεν χρειάζεται.
(270312)




ΚΩΩΤΣΗ, ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΤΑΣΗ ΖΗΤΑ Η ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
ΚΩΩΤΣΗ ΣΤΑ 8 ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΕΘΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ

Όχι μόνον αναπάντητα, αλλά κι επίκαιρα εξακολουθούν να παραμένουν τα 8 ερωτήματα που έχει θέσει το loutraki-press για δημόσιο διάλογο με μόνο αρμόδιο να παράξει τις δέουσες απαντήσεις κι εξηγήσεις, Κώωτση.
Ι Κώωτσης, κατά την προσφιλή του τακτική -καθεστώς πλέον στα δημοτικά συμβούλια- αρέσκεται να μην δίνει απαντήσεις ή στην καλύτερη των περιπτώσεων να δίνει απαντήσεις «κουκουρούκου», προσπαθώντας να παίξει θέατρο για να τον καταγράψουν οι κάμερες και να… εντυπωσιάσει με το σπαραξικάρδιο στιλάκι του, το φιλοθεάμον κοινό.
Ι Κώωτσης, συμπεριφέρεται ως «αυτοκράτορας μπανανίας», έχοντας την αίσθηση λόγω του μεγαλοϊδεατισμού του ότι μόνον αυτός είναι και κανένας άλλος, με συνέπεια να έχει την αίσθηση ότι όλοι πρέπει να υπηρετούν και να εκτελούν αναντίρρητα τις εντολές.
Με τον Κώωτση στο τιμόνι της δημοτικής αρχής, έχει καταλυθεί κάθε έννοια Δημοκρατίας, δεδομένου ότι έχει επιλέξει ως στάση του να μην απαντά στα ερωτήματα της αντιπολίτευσης και να μην δίνει λογαριασμό σε κανέναν και για τίποτε. Απλά, μια μικρή ομάδα ανεγκέφαλων συμβούλων του, που φλερτάρει έντονα με τον πέλεκυ της Δικαιοσύνης, διοικούν τον τόπο σύμφωνα με τα ιδιοτελή συμφέροντά τους και αξιώσεις. Χαρακτηριστικότερα όλων το μεθοδευμένο και σκόπιμο «θάψιμο» της γνωμοδότησης Τσοβόλα, τις πλαστές υπογραφές σε δύο δικόγραφα, μήπως παραπλανηθεί πρόεδρος έδρας δικαστηρίου κι ούτω καθ’ εξής.

Τα ερωτήματα που συζητά η κοινή γνώμη κι αναμένει απαντήσεις
Κανονικά, σήμερα, η αντιπολίτευση δεν θα πρέπει να επιτρέψει να υπάρξει πρόοδος στη συζήτηση στα προ ημερήσιας διάταξης, αν δεν πάρει σαφέστατες και ξεκάθαρες απαντήσεις στα οκτώ παρακάτω ερωτήματα, για τα οποία εκφράζει την έντονη περιέργειά της η κοινή γνώμη, θέτοντας παράλληλα τον προβληματισμό για τον τρόπο που διοικείται ο δήμος Λουτρακίου, διερωτώμενη παράλληλα να πληροφορηθεί, ποιος επιτέλους, είναι αυτός που κάνει κουμάντο;
1 Είναι γνήσιες οι δύο υπογραφές που τέθηκαν σε αντίστοιχα δικόγραφα, κάτω από το όνομα του έγκριτου νομικού Αθηνών Δημήτρη Τσοβόλα;
2 Ποιός είναι αυτός που έβαλε την υπογραφή Τσοβόλα στα δύο δικόγραφα και με ποίου εντολή;
3 Ποιός ήταν ο σκοπός να μπει στα δύο δικόγραφα το ονοματεπώνυμο του Δημήτρη Τσοβόλα και ποιές ύποπτες μεθοδεύσεις επρόκειτο να εξυπηρετήσουν;
4 Ποιός ήταν αυτός που επέβαλε να διενεργηθεί η διαδικασία της κατάθεσης αιτήματος ασφαλιστικών μέτρων και ποιός έδωσε την κατεύθυνση για τη σύνταξη αυτού του περιεχομένου;
5 Πώς θα αντιδράσει ι Κώωτσης αν οι συνκοινοπρακτούντες στην Club Hotel Casino Loutraki εγείρουν αξιώσεις κατά του δήμου Λουτρακίου;
6 Αν αντιλαμβάνεται ότι με τη στάση του βάζει σε περιπέτειες και διευρύνει τους κινδύνους για το δήμο Λουτρακίου και τα περιουσιακά του στοιχεία;
7 Με ποία ιδιότητα το δικηγορικό γραφείο του «συγγενούς» κουμπάρου, νομικού Κορίνθου Δημήτρη Κονομόδη λαμβάνει πάγια αντιμισθία € 5.000 από την Club Hotel Casino Loutraki;
8 Θα πράξουν τα δέοντα με προσφυγές στην προϊστάμενη περιφέρεια Πελοποννήσου και την αρμόδια Εισαγγελία Κορίνθου για παραβάσεις καθήκοντος, παραβατικές συμπεριφορές και ποινικά κολάσιμες πράξεις;
Πάντως, αυτό που πρέπει να θεωρείται αναμενόμενο, είναι ότι ι Κώωτσης θα γράψει άλλη μία φορά στα παλαιότερα των υποδημάτων του τα ερωτήματα που θέτει η κοινή γνώμη, αφού τους θεωρεί όλους υποτελείς του…
(270312)




ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΚΩΣΤΑ ΚΟΛΛΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΙΝΗΣΕΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ
ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΝ ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ

Συνάντηση με εκπροσώπους της Ένωσης Φίλων του Αρχαιολογικού Μουσείου Περαχώρας είχε χθες ο βουλευτής Κορινθίας Κώστας Κόλλιας, κατά την οποία συζήτησαν την επανίδρυση του Μουσείου.
«Από την πρώτη στιγμή που εξελέγην βουλευτής είχα θέσει το θέμα της επανίδρυσης του Μουσείου Περαχώρας και το επανέφερα επανειλημμένα, τόσο σε ομιλίες μου στην Ολομέλεια της Βουλής, όσο και σε επαφές με παράγοντες του υπουργείου Πολιτισμού.
Το αίτημα για την επανίδρυση του Μουσείου Περαχώρας βεβαίως παραμένει πιο πιεστικό από ποτέ. Από την ημέρα της καταστροφής στους σεισμούς του 1981 μεσολάβησαν η έγκριση ανέγερσης του νέου Μουσείου το 2005, η υπουργική απόφαση και η εξεύρεση του χώρου ανέγερσης, οι αλλεπάλληλες εκκλήσεις της Ένωσης Φίλων του Μουσείου και πολλών φορέων για να ενταχθεί η Περαχώρα στον Μουσειακό σχεδιασμό της χώρας και να χρηματοδοτηθεί το έργο της επανίδρυσης.
Είναι πάγια η άποψή μου ότι τα αγαθά του πολιτισμού δεν μπορούν να αποτιμώνται με όρους κόστους και κέρδους. Η πολιτιστική και εκπαιδευτική αξία ενός Μουσείου είναι ανεκτίμητη. Ακόμα όμως και από τη λογιστική σκοπιά, είναι βέβαιο ότι η τοπική κοινωνία, αλλά και όλη η Κορινθία, μπορεί να αποκομίσει τεράστια οφέλη από ένα Μουσείο στην Περαχώρα. Το κέρδος από την αύξηση των επισκεπτών είναι αυτονόητο για κάθε περιοχή. Θεωρώ όμως ότι πρέπει να είναι στις αναπτυξιακές μας προτεραιότητες και ο εμπλουτισμός της ποικιλίας και της ποιότητας των τουριστικών αγαθών που έχει να προσφέρει η χώρα.
Έτσι, ένα Μουσείο στην Περαχώρα μπορεί να συνεισφέρει σε αυτήν την κατεύθυνση, προσθέτοντας στους υπάρχοντες επισκέπτες χιλιάδες ακόμη που ενδιαφέρονται για τους αρχαιολογικούς θησαυρούς της περιοχής. Άλλωστε, το Μουσείο φιλοξενεί ευρήματα από το Ηραίο, έναν αρχαιολογικό χώρο που υποδέχεται πολυάριθμους επισκέπτες κάθε χρόνο, οι οποίοι σήμερα δεν μπορούν να έχουν μία ολοκληρωμένη εικόνα του μνημείου.
Το Μουσείο Περαχώρας δεν προσφέρεται για προεκλογική αντιπαράθεση, γι’ αυτό δεν θα επεκταθώ σε επικρίσεις. Θα περιοριστώ στο να καταθέσω τη δέσμευσή μου ότι αμέσως μετά τις εκλογές θα ανακινήσω ξανά το θέμα. Θεωρώ την ανέγερση του νέου Μουσείου θέμα μείζονος σημασίας, όχι μόνο για την οικονομική ανάπτυξη του Λουτρακίου και της Κορινθίας, αλλά για τον ελληνικό πολιτισμό, γι’ αυτό και θα υποστηρίξω ένθερμα και έμπρακτα το αίτημα μέχρι την τελική του λύση.»
(270312)

ΚΟΥΙΖ

Τι μονολογούσε σήμερα το πρωί ο «αυτοκράτορας» στο 2ο όροφο της Ιάσωνος και τα είχε ακόμη και με τον εξάδελφό του;
(260312)




Είπαν…

«Ο… πράσινος(;) αντιδήμαρχος και πρωτοκλασάτο "εξαπτέρυγο" του Κώωτση πριν ακόμη αναλάβει τα καθήκοντά της η δημοτική αρχή, πίεζε τον Κώωτση να τον βάλει μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Λουτράκι Α.Ε., καθώς επίσης και τον εξάδελφο του Κώωτση, Γιάννη Λογοθέτη, καθ’ ότι και οι δύο εργάζονται στο καζίνο και γνωρίζουν τα πράγματα εκ των έσω. Να υπενθυμίσουμε ότι στη μεγάλη κρίση στην Club Hotel Casino Loutraki με τους εργαζομένους το Νοέμβριο του 2009, ο Θανάσης Μουζάκης -"συνδικαλιστής" μέλος της αντιπολίτευσης στο Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων Καζίνο Λουτρακίου- μαζί μ’ άλλον ένα συνάδελφό του διακινούσαν δελτίο Τύπου, το οποίο φερόταν τότε -και δεν είχε διαψευσθεί- να έχει συντάξει ο διευθυντής Επικοινωνίας και Κοινωνικής Εταιρικής Ευθύνης της εταιρείας Γιάννης Βραχάτης. Πώς σας φαίνεται ο εν λόγω δημοτικός σύμβουλος να κοντράρει τον εργοδότη του διαχειριστή της Club Hotel Casino Loutraki Νίκο Ρεμαντά, προκειμένου να διεκδικήσει οφειλές που απορρέουν υπέρ της Λουτράκι Α.Ε.; Γι’ αυτό ι Κώωτσης πάει να ρίξει τη Λουτράκι Α.Ε. στο γκρεμό…»
(260312)




ΚΩΩΤΣΗ, ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




ΤΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΤΡΙΤΣΗΣ ΚΑΙ ΞΕΓΥΜΝΩΣΕ ΤΟΝ ΚΩΩΤΣΗ
ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΛΟΥΤΡΑΚΙ Α.Ε.

Πέραν της επιστολής που εκφράζει την ανησυχία του για το δέον γενέσθαι της Λουτράκι Α.Ε. και που έστειλε στον Κώωτση στις 10/2/2012, άξια προσοχής είναι και η δια ζώσης παρέμβαση που έκανε στο πλαίσιο της προ ημερησίας διάταξης συζήτηση θέματα της τελευταίας συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Λουτρακίου, ο επικεφαλής του συνδυασμού Συνένωση Προόδου - Νέα Πορεία Γιώργος Πετρίτσης.
Στην παρέμβασή του ο Γιώργος Πετρίτσης, στην κυριολεξία αδειάζει τον Κώωτση για πλήρη και παντελή αδιαφορία στο συγκεκριμένο θέμα, ενώ ο ίδιος ι Κώωτσης, σύμφωνα και με την απάντησή του, που την επεσήμανε ο Γιώργος Πετρίτσης, δείχνει ότι περί άλλων τυρβάζει, αποδεικνύοντας ότι δεν έχει συναίσθηση για το τι πραγματικά συμβαίνει και τον ορατό κίνδυνο που εκτυλίσσεται.
Η στάση του Κώωτση, δείχνει σαν να ακολουθεί προδιαγεγραμμένο σχέδιο, γιατί δεν φαίνεται να δείχνει διάθεση αντίδρασης, ενώ κάνει σπέκουλα με το χρόνο, νομίζοντας ότι θα εκβιάσει και προ του αδιεξόδου θα αναγκάσει το δημοτικό συμβούλιο να προσυπογράψει μια παράνομη ενέργεια με τις ανάλογες ποινικές ευθύνες.
Αξιοσημείωτη για άλλη μια φορά και θα πρέπει να τύχει ιδιαίτερης προσοχής, είναι η στάση που θα επιλέξει να τηρήσει ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γιώργος Κακαβάς κι αν θα εγκαλέσει προ των ευθυνών του τον Κώωτση. Γιατί απλά, αυτό είναι το στοιχειώδες αυτονόητο…

Τι είπε στον Κώωτση λέξη προς λέξη ο Γιώργος Πετρίτσης
«Κε δήμαρχε αναφέρθηκα και στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο και στο διοικητικό συμβούλιο της Λουτράκι Α.Ε. ότι στις 10-2-12 σας απέστειλα μια επιστολή με σκοπό τη διερεύνηση πιθανής νομοθετικής ρύθμισης για την Λουτράκι Α.Ε. σε σχέση με το σχέδιο νόμου που έχει δώσει πρόσφατα το υπουργείο Εσωτερικών για διαβούλευση με τους κοινωνικούς φορείς και αφορά:
«Ρυθμίσεις για την τοπική ανάπτυξη, την αυτοδιοίκηση, την αποκεντρωμένη διοίκηση και τη μεταναστευτική πολιτική - ενσωμάτωση οδηγίας 2009/50/ΕΚ».
Η μοναδική απάντηση που έχω λάβει, είναι από τον κ. δήμαρχο στις 6-3-12 στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας ότι έχει κάνει μια κάποια επιστολή προς την ΚΕΔΕ, αλλά το θέμα είναι δύσκολο για να γίνει.
Σήμερα, σας άκουσα να λέτε ότι επισκεφθήκατε το υπουργείο Εσωτερικών για άλλη υπόθεση και συζητήσατε και το συγκεκριμένο θέμα με κάποιον υπηρεσιακό παράγοντα του υπουργείου, αλλά σας είπε ότι είναι δύσκολο και φωτογραφική διάταξη αυτό που θέλουμε να κάνουμε.
Ειλικρινά κε δήμαρχε, θεωρούσα και πίστευα ότι θα είχατε κινήσει Γη και ουρανό να συσταθεί άμεσα μια διαπαραταξιακή ομάδα και με ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου να συναντηθεί με τον επικεφαλής της ΚΕΔΕ ενόψει της κατάθεσης του πολυνομοσχεδίου στην Βουλή, το οποίο ήδη από τις 6-3-12 έχει δοθεί στην ΚΕΔΕ για την τελική επεξεργασία και διαβούλευση για την προώθηση του στην Βουλή, να είχαμε ενημερώσει τους βουλευτές του νομού, αλλά και τον υπουργό για αυτό το θέμα.
Σας ενημερώνω δε, ότι ήδη κάποιες προτάσεις άλλων δημάρχων έχουν γίνει δεκτές από την ΚΕΔΕ, όπως αυτή του δημάρχου Στάθη Λαφαζανίδη (δήμαρχος Κορδελιού) και θα συμπεριληφθούν στις προτάσεις της ΚΕΔΕ στο τελικό κείμενο του πολυνομοσχεδίου.
Εμείς, για ποιο λόγο παραμένουμε αδρανείς και κινούμαστε με τρόπο αποσπασματικό σ’ ένα τόσο καίριο ζήτημα που είναι αυτό της Λουτράκι Α.Ε.;
Πιστεύω, απόλυτα, ότι η νομοθετική ρύθμιση είναι μια λύση που αν το πιστεύεις πραγματικά και το παλέψεις με ορθό και συστηματικό τρόπο μπορεί να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.»
(260312)

ΚΟΥΙΖ

Ποιά είναι τα «εξαπτέρυγα» που θα προωθήσει και θα αναβαθμίσει ι Κώωτσης στα μεγάλα κι επικίνδυνα «κόλπα» που εκτυλίσσει και βάζουν σε κίνδυνο κάποια από τα σημαντικότερα περιουσιακά στοιχεία του τόπου;
(260312)




Είπαν…

«Αυτοί -εννοώντας- τα "εξαπτέρυγα" και τους βαστάζους του Κώωτση, νομίζουν ότι η Λουτράκι Α.Ε. είναι παιδική χαρά. Έχοντας αυτή την αντίληψη, ο αντιδήμαρχος με το έργο του τίποτα, ο θορυβώδης Γιωργάκης, ακούσθηκε να λέει: Δήμαρχε ήρθε και η σειρά μου να με βάλεις στη ΔΑΕΤ!..»
(260312)




ΚΩΩΤΣΗ, ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




ΟΙ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΚΩΩΤΣΗ,
ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ

Πέραν των «εξαπτέρυγων» του Κώωτση που δηλώνουν τυφλή υπακοή στον «αυτοκράτορα» γιατί αδυνατούν να αντιληφθούν το μέγεθος των προβλημάτων, οι δημοτικοί του σύμβουλοι του γυρίζουν την πλάτη και τον αφήνουν μόνο του, ακόμη και σε μέρη που δεν δικαιολογείται η απουσία τους, καθ’ ότι είναι η κύρια δεξαμενή ψήφων τους.
Ο λόγος για το τελετουργικό στην Περαχώρα με την ευκαιρία της 25ης Μαρτίου, όπου ι Κώωτσης είχε στο πλευρό του μόνον τον Θανάση Μουζάκη, ενώ «εκκωφαντική» ήταν η απουσία του εξαδέλφου Κώστα Δόσχορη και των άλλων συγχωριανών του αναπληρωτή αντιδημάρχου Γιώργου Γλυκοφρύδη, Παναγιώτη Βαρελά και Δημήτρη Πέτρου. Αξιοσημείωτο είναι ότι απουσίαζε και ο αντιπρόεδρος -εξάδελφος κατά τον Κώωτση, το αρνείται ο ίδιος- της εταιρείας που σπρώχνεται στο γκρεμό, Λουτράκι Α.Ε., Δημήτρης Λογοθέτης.
Είναι προφανές ότι οι δημοτικοί σύμβουλοι έχουν αρχίσει να φοβούνται με τα «κατορθώματα» του Κώωτση και φυλάγονται, λαμβανομένου υπόψη ότι αύριο ι Κώωτσης θα επιδιώξει να πάρει εκτός απροόπτου κι άλλου σπουδαίου ενδεχομένου, την υπερψήφιση της θυγατρικής της Λουτράκι Α.Ε., προκειμένου να οδηγηθεί η εταιρεία στην ολοκληρωτική καταστροφή.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του loutraki-press οι δημοτικοί σύμβουλοι θέλουν κι επιδιώκουν να τηρούν πλέον διακριτές αποστάσεις, για να ξεθωριάζει στο υποσυνείδητο των ψηφοφόρων η εικόνα μαζί με τον Κώωτση.
Υπενθυμίζεται ότι και στην παρέλαση στο Λουτράκι, οι δημοτικοί σύμβουλοι απέφυγαν να είναι κοντά στον «αυτοκράτορα» για να μην μπαίνουν στο στόχαστρο του… φιλοθεάμονος κοινού.

(260312)
ΚΟΥΙΖ

Κώωτση, σκέφτεσαι τη «βόμβα» που νομίζεις ότι θα βάλεις, να σκάσει στα χέρια σου; Ε, κάτι γλέντια που έχουν να γίνουν…
(260312)




Είπαν…

«Ακόμη και τα λυκόπουλα της τοπικής δημοτικής σκηνής καθόντουσαν μακριά από τον Κώωτση, μην τους συνδυάσει μαζί του στο υποσυνείδητό της η τοπική κοινωνία κι αύριο τρέχουν και δεν βρίσκουν ούτε τη ψήφο τους…»
(260312)




ΚΩΩΤΣΗ, ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;





ΠΡΙΝ ΣΑΡΑΝΤΑΠΕΝΤΕ ΗΜΕΡΕΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΤΡΙΤΣΗΣ ΕΧΕΙ
ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΩΩΤΣΗ ΠΩΣ ΘΑ ΣΩΘΕΙ Η ΛΟΥΤΡΑΚΙ Α.Ε.!

Ο κόμπος έφθασε στο χτένι και πλέον δεν μπορούμε να ομιλούμε ότι ι Κώωτσης δεν διαθέτει τον απαιτούμενο νου να αντιληφθεί, ούτε ότι η αναποφασιστικότητά του είναι αυτή που δεν του επιτρέπει να λάβει αποφάσεις για να μην υποστεί ο τόπος καταστροφή.
Ο λόγος για την επιχειρούμενη προσπάθεια του Κώωτση να προχωρήσει στη σύσταση -με την πλήρη ανοχή του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Λουτρακίου Γιώργου Κακαβά- μιας παράνομης εταιρείας, που θα υποκαταστήσει τη Λουτράκι Α.Ε., για να μην αναδειχθεί ότι επί δεκατέσσερις μήνες ως δημοτική αρχή δεν έχει κάνει απολύτως τίποτε και το μόνο που ενδιέφερε ήταν η μοιρασιά χρημάτων;
Η μέχρι σήμερα πρακτική του Κώωτση, ειδικότερα όσον αφορά τη Λουτράκι Α.Ε., μετά τα γελοία ασφαλιστικά μέτρα, τη νέα αγωγή με σκοπό να χαθούν χρήματα του τόπου, το θάψιμο στην κυριολεξία της γνωμοδότησης Τσοβόλα, παραπέμπουν σε οργανωμένο σχέδιο των συμβούλων του -που υπηρετούν αλλότρια από την εταιρεία και το δήμο συμφέροντα - να ρίξουν στο γκρεμό την εταιρεία του δήμου.
Κώωτση, ο γράφων να δεχθεί και το πιστεύει ότι το loutraki-press δεν το διαβάζεις πλέον, αφού γνωρίζεις ότι είναι σκληρά απέναντί σου γιατί οδηγείς με μαθηματική βεβαιότητα τον τόπο στην καταστροφή.
Όμως, Κώωτση, δεν μπορείς να αρνηθείς ότι δεν άκουσες στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου τόσο τον πρώην δήμαρχο κι επικεφαλής της Αδέσμευτης Δημοτικής Κίνησης Παύλος Παύλου, όσο και ο επικεφαλής της Συνένωση Προόδου - Νέα Πορεία Γιώργος Πετρίτσης σε προέτρεψαν να αποφύγεις το έγκλημα κατά του τόπου που είσαι έτοιμος να κάνεις με τη βλακώδη ιδέα να συσταθεί θυγατρική εταιρεία κι όχι να ην προσπαθήσουμε να διασωθεί αυτή καθ’ εαυτή η Λουτράκι Α.Ε.
Αξιοσημείωτη είναι, αν κι έχουν παρέλθει σαράντα πέντε ημέρες, η επιστολή του Γιώργου Πετρίτση με ημερομηνία 10 Φεβρουαρίου 2012 που σου υποδεικνύει, το αυτονόητο δηλαδή, για παίδες της πολιτικής, τι μπορεί να γίνει για να σωθεί η Λουτράκι Α.Ε.
Ο γράφων μπορεί να γίνεται κουραστικός με την επανάληψη του ίδιου θέματος, αλλά όμως, οι ώρες είναι πάρα πολύ κρίσιμες, γιατί δεν είναι υπερβολή ότι η καταστροφή είναι μπροστά μας, με τον Κώωτση που κρατάει στα χέρια του το τιμόνι του τόπου κι έχει δυστυχώς για το δήμο Λουτρακίου τον τελευταίο λόγο.
Ευελπιστείται, όχι μόνον από την αντιπολίτευση, αλλά και από την πλειοψηφία, κάποιοι κύριοι δεν θα επιδοθούν στο γνωστό άθλημα της πόλης, την κωλοτούμπα, για λόγους που μόνον οι ίδιοι γνωρίζουν για να εξυπηρετηθούν άνομα συμφέροντα και δούμε να υπερψηφίζεται η θυγατρική και με τη ψήφο τους, γιατί τα «βαλσαμωμένα πουλιά» είναι δεδομένα, αφού δεν καταλαβαίνουν και θα σπρώξουν στο γκρεμό τη Λουτράκι Α.Ε.

Το πλήρες κείμενο της επιστολής Πετρίτση
Λουτράκι, 10 Φεβρουαρίου 2012

Προς:
δήμαρχο Λουτρακίου - Αγίων Θεοδώρων
πρόεδρο της Λουτράκι Α.Ε
κ. Λογοθέτη Κωνσταντίνο



Αξιότιμε κύριε δήμαρχε,
η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών έδωσε πρόσφατα στη δημοσιότητα σχέδιο νόμου με τίτλο «Ρυθμίσεις για την τοπική ανάπτυξη, την αυτοδιοίκηση, την αποκεντρωμένη διοίκηση και τη μεταναστευτική πολιτική - ενσωμάτωση οδηγίας 2009/50/ΕΚ» για διαβούλευση στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ),την Ένωση Περιφερειών Ελλάδας(ΕΝ.ΠΕ.) και τα πολιτικά κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση.
Με το νομοσχέδιο αυτό, θα ρυθμιστούν και θα αντιμετωπιστούν μία σειρά από θέματα που αφορούν την Αυτοδιοίκηση στο σύνολό της.
Η Επιτροπή Θεσμών της ΚΕΔΕ, σε έκτακτη συνεδρίασή της, τη Δευτέρα 6/2, προέβη σε μία πρώτη αξιολόγηση του νομοσχεδίου αυτού, σε σχέση με το συνολικό πλαίσιο των προτεινόμενων από αυτή προτάσεων για νομοθετική ρύθμιση και δημοσιοποίησε τις παρατηρήσεις της πάνω στο νομοσχέδιο.
Την Τετάρτη 8/2, υπήρξε κοινή συνάντηση του προεδρείου της ΚΕΔΕ και της ΕΝ.ΠΕ., με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών, με αντικείμενο τις ενστάσεις και τις διαφωνία τους με τις διατάξεις αυτού του νομοσχεδίου.
Aποφασίστηκε η σύσταση μιας μικτής επιτροπής, η οποία θα προχωρήσει στις συμφωνημένες και απαραίτητες διορθώσεις, με βάση τις προτάσεις της ΚΕΔΕ και της ΕΝ.ΠΕ. και θα υποβάλλει έως την Παρασκευή 10/2, τις προτάσεις της για τα επιμέρους θέματα του νομοσχεδίου.
Η νομοθετική αυτή πρωτοβουλία του υπουργείου Εσωτερικών, αποτελεί το επιστέγασμα, όπως η πολιτική ηγεσία του διακηρύττει, των αμέτρητων και συνεχόμενων διορθωτικών παρεμβάσεων του νόμου 3852/2010,(δηλ. του σχεδίου «Καλλικράτης»), μετά την εφαρμογή του.
Εν όψει αυτών των εξελίξεων και με το δεδομένο αυτό, θεωρώ επιβεβλημένο και αναγκαίο, να τεθεί άμεσα υπόψη του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ, τεκμηριωμένα και στοιχειοθετημένα, η αδήριτη ανάγκη για τροποποίηση της νομοθετικής διάταξης που διέπει το καθεστώς λειτουργίας τη «Λουτράκι».
Αναφέρομαι στην παράγραφο 8 του άρθρου 265 του Ν.3463/2006 (τρίτη ζημιογόνος χρήση που επιβάλλει την υποχρεωτική λύση των Α.Ε. ΟΤΑ).
Η λύση της εταιρείας, όπως γνωρίζετε πολύ καλά, εγκυμονεί άμεσους κινδύνους για το δήμο μας, που έχουν σχέση τόσο με το εργασιακό μέλλον των εργαζομένων, όσο και με τη συμμετοχή του, με ποσοστό 16 % ,στην κοινοπραξία με την Club Hotel Loutraki S.A..
Να συμπεριληφθεί έτσι το αίτημά μας, στο συνολικό πακέτο των προτεινόμενων από την ΚΕΔΕ προτάσεων προς το υπουργείο Εσωτερικών για νομοθετική ρύθμιση, να τεθεί υπό την αυτοδιοικητική της «oμπρέλα», ώστε να ενισχυθεί το πλαίσιο διεκδίκησης και να λάβει άλλο θεσμικό, πιο επίσημο χαρακτήρα, να αποκτήσει άλλη πολιτική βαρύτητα.
Επιπρόσθετα, για το θέμα αυτό, να ενημερωθεί άμεσα η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών και να πεισθεί για το δίκαιο του αιτήματος, έτσι ώστε να ενσωματώσει την πρόταση μας για τροποποίηση της υπάρχουσας νομοθετικής ρύθμισης στο τελικό σχέδιο νόμου που θα κατατεθεί στη Βουλή.
Να ενημερωθούν επίσης οι βουλευτές του νομού μας για να συμβάλλουν κι αυτοί με τις δικές τους δυνάμεις και δυνατότητές τους, σε πολιτικό και κοινοβουλευτικό επίπεδο στην επίτευξη του στόχου μας, τόσο σε αυτό το στάδιο, κατά την οριστική διαμόρφωση του νομοσχεδίου, όσο και κατά τη συζήτηση και ψήφισή του στην Εθνική Αντιπροσωπεία.
Επιβάλλεται ως Δήμος να κινηθούμε άμεσα, έγκαιρα, θεσμικά και συγκροτημένα, χωρίς αυτοσχεδιασμούς, σε πολιτικό πλέον επίπεδο, όχι μεμονωμένα και αποσπασματικά, με τρόπο που θα παρέχει τα εχέγγυα για ένα καλύτερο αποτέλεσμα, για τη βέλτιστη λύση.
Να αποτρέψουμε, με την τροποποίηση της υφιστάμενης νομοθεσίας, τις δυσμενείς συνέπειες, που θα επιφέρει η εφαρμογή της υπάρχουσας διάταξης, η οποία προδικάζει και το δυσοίωνο μέλλον της «Λουτράκι Α.Ε.»
Στο πλαίσιο αυτό, η ανάληψη από το δήμο των συγκεκριμένων αυτών πρωτοβουλιών, ενταγμένων στο χρονοδιάγραμμα που περιέγραψα και με βάση τα όσα έχουν ακουστεί και συζητηθεί τόσο στο Δ.Σ. της εταιρείας όσο και στο δημοτικό συμβούλιο, πιστεύω ότι είναι η καλύτερη δυνατή πολιτική επιλογή.
Προς την κατεύθυνση αυτή, σας καλώ να προβείτε ως δημοτική αρχή του δήμου μας στις απαιτούμενες ενέργειες.
Είναι ώρες ευθύνης, δεν πρέπει να υπάρξει άλλη ολιγωρία, ίσως να μην υπάρξουν άλλες νομοθετικές παρεμβάσεις του υπουργείου Εσωτερικών, στο χρονικό διάστημα που απομένει έως την εφαρμογή της συγκεκριμένης διάταξης νόμου.
«Οι καιροί ου μενετοί»…

Κοινοποίηση:
κ.κ. δημοτικούς συμβούλους
(μέσω του προέδρου του Δ.Σ.)

Με τιμή,


Γιώργος Π. Πετρίτσης
Δημοτικός σύμβουλος
δήμου Λουτρακίου - Αγίων Θεοδώρων
μέλος του διοικητικού συμβουλίου της
«Λουτράκι Α.Ε.»

Μήπως κανείς αντελήφθη ι Κώωτσης να έχει κάνει κάποια ενέργεια προς αυτή την κατεύθυνση; Απολύτως καμία. Είναι προφανές ότι οι μεθοδεύσεις των συμβούλων του παραπέμπουν στην πρόθεσή τους για κλείσιμο της Λουτράκι Α.Ε.
Εδώ δεν χωράει, δεν ήξερες, δεν ρώταγες;
Ι Κώωτσης, είχε ενημερωθεί κι εγγράφως, αλλά προκρίνει την καταστροφή του τόπου;
Ίδωμεν…
(260312)
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
ΝΑ ΕΛΘΕΙ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ




Είπαν…

«Ι Κώωτσης φοβήθηκε τις εκσφενδονίσεις αγροκτηνοτροφικών προϊόντων και δεν είχε το θάρρος να στήσει εξέδρα να τον απολαμβάνει και να τον θυμάται η τοπική κοινωνία, πώς οδηγεί τον τόπο στην καταστροφή;»
(250312)




ΚΩΩΤΣΗ, ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




Η ΠΟΛΥΤΥΠΙΑ ΑΣΤΟΧΙΩΝ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΦΑΝΕΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ
ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΗΛΟΜΑΝΔΑΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΥΣΤΕΡΗΣΗ

Του Δημήτρη Καραπατά*

Η πολυτυπία αστοχιών, η άναρχη μεγέθυνση προβλημάτων. οι διανεμητέες ζημίες, η αδυναμία διεκπεραίωσης λύσεων, η δυστοκία στην πρόοδο υλοποίησης δεσμεύσεων και ο δρύινος λόγος του Κώστα Λογοθέτη, κυοφορούν συνειρμική συσχέτιση της δημοτικής του αρχής με εικόνες μιζέριας, δυστυχίας και κάνουν ορατή την ύπαρξη συστήματος αλληλομανδάλωσης της πορείας του τόπου προς την ανάπτυξη.
Η υπερσυσσώρευση του κακού στο δήμο, εδράζεται και στην εξουσιοφιλία με καθαρά ατομικιστική αντίληψη διοίκησης της δημοτικής αρχής Λογοθέτη, η οποία ευνοεί τα οργανωμένα συμφέροντα από κάθε λογής εμπλεκόμενα κυκλώματα που ανοιχτά πριμοδοτούνται.
Αναμφίβολα, τέτοιες επιλογές, δεν μπορούν να κερδίσουν λαϊκό έρεισμα και ούτε μπορούν να πριμοδοτούνται από τους πολίτες. Τα νεοφερμένα ήθη και έθιμα της νεοϊδρυθείσας δημοτικής αρχής Λογοθέτη με τις βάναυσες συμπεριφορές, φαντάζουν ως ζέον ύδωρ που εκσφενδονίζονται προς πάσα κατεύθυνση, προκαλώντας ανεπιθύμητες επώδυνες εξελκώσεις στους πολίτες.
Η πολύ μικρή ακτίνα δράσης της νεοπροσλαμβανόμενης δημοτικής αρχής, επέφερε σταδιακά τη βαθμιαία κοινωνική συνειδητοποίηση για την οριστική κατάργηση εκτεταμένων ανεπαρκών πολιτικών συμπλεγμάτων της, καθώς τα παραδείγματα δυσκινησίας για προβλήματα που ταλανίζουν τον πολίτη είναι αναρίθμητα, αφού σέρνει με βαρυθυμία και αδιαφορία τα βήματα της.
Εμφανώς κινούμενη προς την πλευρά του δυσμενούς προσανατολισμού με διακεντρικές ή έκκεντρες επιλογές, πολιτικού καρνάβαλου, χωρίς ίχνος σύγχρονων πολιτικών διατάξεων, εξελίσσεται σε ανυπέρβλητο εμπόδιο του σκοπού φιλοπροόδου του δήμου. Η ανεπιθύμητη αύξηση της ελκυστικότητας τέτοιων επιλογών έως τώρα, έχουν σαν στόχο να υπονομεύσουνε ακόμη και την επακολουθήσασα ραγδαία και πολυμορφική ανάπτυξη του Λουτρακίου, με άξονα τον προαστιακό σιδηρόδρομο. Ως απόρροια καταστροφικής αντίληψης, πρέπει να θεωρείται και η απαράδεκτη παρεμπόδιση από πλευράς Λογοθέτη του ανταγωνισμού κι της εξ’ αυτής βελτίωσης των συγκοινωνιακών υποδομών της πόλης μας. Δια μέσω αυτών παραμελούντο και οι συγκοινωνιακές ανάγκες του Λουτρακίου και των πολιτών. Με τις κυλιόμενες αμφιπροέχουσες επιλογές του Κώστα Λογοθέτη, δικαιολογείται στο έπακρο το ξεχαρβάλωμα του δήμου.
Ο Κώστας Λογοθέτης και οι «δημοσιογραφικοί» του κι όχι μόνο υποδηματοκαθαρισταί, ολοκληρώνουν το εκτεταμένο πλέγμα πολιτικής χαμηλού επιπέδου και ηθικής, που μοιάζουν να έρπουν συλλήβδην στον πάτο του σαρδελοβάρελου, μαζί με τις νεκρώσιμες εξαγγελίες τους, ως απότοκο αυτής της συλλειτουργίας με τις κεκανονισμένες θέσεις και την απαρχαιωμένη τακτική, αποκόπτοντας οιονδήποτε επικοινωνίας με τους πολίτες και απαγγέλλοντας το ύστατο χαίρε, μηχανεύονται κάθε ευτράπελο τρόπο προκειμένου να αποφεύγουν τη λυπητερή των πολιτών.
Η εγκαταλελειμμένη διοίκηση Λογοθέτη και η ανωφελής θορυβώδης διέλευση της αποικιοκρατικής του δημοτικής αρχής, ευνοεί τον μετασχηματισμό των πολιτών, οι οποίοι κορεσμένοι από πολιτικούς σαν αυτόν, θα απαιτήσουν τον εξωραϊσμό της πολιτικής σκηνής, την καταβολή αποζημίωσης συμψηφισθησομένης εις τας μελλοντικώς καταβλητέες με συμποσούμενου πολιτικού ποσού.
Αι εκ των άνω βίαιων επιλογών προκληθείσαι εις τον δήμο ζημίαι, υπάρξην και εξακολουθούν να είναι λίαν σημαντικαί. Για την εξομάλυνση των κοινωνικοπολιτικών εξελίξεων του τόπου, θα απαιτηθούν ισάριθμες πολιτικές παρεμβάσεις από τους μελλοντικούς ανάδοχους της δημοτικής εξουσίας, που θα ομοιάζουν με κοσμογονία προς άμβλυνση των προαναφερόμενων εξογκωμένων καταστροφικών επιπτώσεων των αντισυμβατικών επιλογών του σπιθαμιαίου, ψευδεπίγραφου δημοκράτη και περαστικού δημάρχου Κώστα Λογοθέτη και την αποθάρρυνση τέτοιων εγχειρημάτων πολιτικού κορμού.
Η δημοσιογραφική σκαπάνη φέρνει στο φως τη στρωματογραφία με αθέμιτα πολιτικά ευρήματα, που ειδικά για την περίπτωση της δημοτικής αρχής Λογοθέτη είναι αδύνατη η ποσοτικοποίηση της τάξης μεγέθους ανεπάρκειας κι επικινδυνότητας. Η παρουσία του Λογοθέτη αποτελεί τον ορισμό του πολιτικού του σκότους και των αποχρωματισμένων κόκκινων γραμμών.
Υ.Γ. 1: Αν κοιτάξεις για πολύ καιρό την άβυσσο θα σε κοιτάξει κι εσένα η άβυσσος.
Υ.Γ. 2: Όποιος παλεύει εναντίον τεράτων πρέπει να έχει το νου του μη γίνει και ο ίδιος τέρας.
Νίτσε

* Ο Δημήτρης Καραπατάς, είναι επιχειρηματίας.
(250312)
ΚΟΥΙΖ

Κώωτση, την έκανες τη μεγάλη κωλοτούμπα με το casino; Ξεχνάς, όμως, πίσω έχει την ουρά και οι διεκδικήσεις της πόλης, όχι οι προσωπικές σου -όρα € 550.000 για ημέτερους- είναι επιβεβλημένες!
(240312)




Είπαν…

«Με πολύ ενδιαφέρον αναμένονται οι αντιδράσεις του κόσμου προς τη δημοτική αρχή και των Κώωτση στην παρέλαση του Λουτρακίου. Ειδικότερα, αντιδράσεις αναμένονται από αυτούς που έχει τάξει κι έχουν πλέον εκνευρισθεί, καθιστώντας τους τους πιο φανατικούς πολέμιούς του.»
(240312)




ΚΩΩΤΣΗ, ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




Η ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΗ Ή ΤΟ ΑΠΕΧΩ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΕΥΘΥΝΩΝ ΚΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ

Την προσεχή Τρίτη 27 Μαρτίου 2012 στις 16:00 ο πρόεδρος του σώματος έχει προσδιορίσει τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Λουτρακίου, ενόψει της έκτακτης γενικής συνέλευσης της Λουτράκι Α.Ε. ακριβώς την επομένη ημέρα.
Οι δημοτικοί σύμβουλοι του δήμου Λουτρακίου, δεν απαλλάσσονται των ποινικών ευθυνών τους, άσχετα αν καταψηφίσουν μια παράνομη απόφαση. Απλά πέφτουν… στα μαλακά, όταν τα αδικήματα δεν είναι βαριά. Στην προκειμένη περίπτωση υπάρχουν σωρεία παρανομιών, ακόμη και σε βαθμό κακουργήματος. Τα μέλη των συμβουλίων και ειδικότερα μέλη συμβουλίων ΝΠΔΔ, έχουν υποχρέωση από την κείμενη νομοθεσία, παραβατική συμπεριφορά και παράνομες αποφάσεις να τις καταγγέλλουν αρμοδίως στους εκάστοτε θεσμικούς φορείς.
Πάντως, από τα οκτώ θέματα ημερήσιας διάταξης τα δύο είναι άμεσου ενδιαφέροντος και υψηλής πολιτικής, δεδομένου ότι θα κριθεί ειδικότερα στο πρώτο, αν το σώμα ευλογεί την παραβατικότητα και τη λήψη παράνομων αποφάσεων. Γιατί αν ληφθεί τέτοιου είδους απόφαση είναι ως να δίνεις το σύνθημα στους απλούς πολίτες να παρανομήσουν κι αν τους πιάσουν και τότε πάλι να δούμε τι μπορεί να γίνει για να γλυτώσουν.
Τα θέματα ημερήσιας διάταξης είναι τα ακόλουθα:
1 Ορισμός εκπροσώπου δήμου και καθορισμός των θέσεων που αυτός θα τηρήσει στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Τουριστικής Λουτρακίου Α.Ε. ΟΤΑ «Λουτράκι Α.Ε.», την 28η Μαρτίου 2012, στα παρακάτω θέματα:
α Λήψη απόφασης για έγκριση της τροποποίησης - συμπλήρωσης του καταστατικού της «Τουριστική Λουτρακίου Α.Ε. Ο.Τ.Α.».
β Λήψη απόφασης για έγκριση της σύστασης θυγατρικής εταιρείας της «Τουριστική Λουτρακίου Α.Ε. Ο.Τ.Α.» και λήψη απόφασης για έγκριση του καταστατικού της θυγατρικής εταιρείας.
γ Λήψη απόφασης για έγκριση της μεταφοράς του προσωπικού στην υπό σύσταση θυγατρική εταιρεία της «Τουριστική Λουτρακίου Α.Ε. Ο.Τ.Α.» και την υπογραφή τριμερούς σύμβασης με έκαστο εργαζόμενο, στην οποία θα αναγνωρίζεται ο χρόνος πρόσληψης στη θυγατρική εταιρεία ίδιος με αυτόν της μητρικής εταιρείας καθώς και έγκριση του σχεδίου συμβάσεως
δ Λήψη απόφασης για έγκριση ή μη της προτεινόμενης ανάκλησης των αποφάσεων της «Τουριστική Λουτρακίου Α.Ε. Ο.Τ.Α.» που αφορούν στη χορήγηση προκαταβολών από αυτήν προς τη ΔΕΚΕΛΠ από μελλοντικά μερίσματα προς τον δήμο και ανάκληση των παρακάτω αποφάσεων του δήμου που αφορούν στην έγκριση των χορηγηθέντων προκαταβολών από την «Τουριστική Λουτρακίου Α.Ε. Ο.Τ.Α.» στη ΔΕΚΕΛΠ, από μελλοντικά μερίσματα προς τον δήμο:
Ι) της υπ’ αριθ. 265/2007 1 δ) «Ανακοινώσεις και προτάσεις»
ΙΙ) της υπ’ αριθ. 162/2010 δ) «Έγκριση προκαταβολών στον Δήμο από το μέρισμά του»
ΙΙΙ) της υπ’ αριθ. 232/2011 δ) «Έγκριση προκαταβολών στον Δήμο από το μέρισμά του»
ε Ανακοινώσεις και προτάσεις.
2 Λήψη απόφασης για τροποποίηση ή μη της υπ’ αριθ. 432/2004 ΑΔΣ, «περί δωρεάν παραχώρησης χρήσης της διοίκησης, διαχείρισης και εκμετάλλευσης του Συνεδριακού Κέντρου στην ΑΤΕΚΛ»
3Έγκριση κανονισμού χορήγησης θέσεων στάθμευσης ΑΜΕΑ
4 Ορισμός εκπροσώπου δήμου με τον αναπληρωτή του στην τριμελή Επιτροπή Χορήγησης Βεβαιώσεων σε Παραγωγούς Λαϊκών Αγορών, σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ. 51/06.
5 Ορισμός δημοτικού συμβούλου με τον αναπληρωτή του στην Επιτροπή Ελέγχου Λειτουργίας Λαϊκών Αγορών Δήμου & συγκρότηση αυτής. Συγκρότηση της Επιτροπής Ελέγχου Επαγγελματιών & Παραγωγών που προσέρχονται στις λαϊκές αγορές δήμου.
6 Λήψη απόφασης για εκμίσθωση τμημάτων αιγιαλού στο Λουτράκι (για τοποθέτηση θαλασσίων μέσων αναψυχής, καθισμάτων, ομπρελών κ.λπ.), σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2971/2001.
7 Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής έργου: «Ανάπλαση πεζόδρομου οδού Σαρωνικού από οδό Δαμασκηνού έως την πλατεία Κων. Σημίτη» (αρ. μελ. 16/2007).
8 Έγκριση μετακινήσεων Δημάρχου εκτός έδρας (Απρίλιος 2012).
(240312)




ΠΕΜΠΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

Η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του δήμου Λουτρακίου θα συνεδριάσει την προσεχή Πέμπτη 29 Μαρτίου με τρία θέματα ημερήσιας διάταξης, τα οποία είναι:
1 Περί της σκοπιμότητας δημιουργίας υπαίθριου χώρου στάθμευσης αυτοκινήτων επί της οδού Ποσειδώνος 51 στο Λουτράκι, κατόπιν αιτήματος του Παναγιώτη Λυκογιάννη.
2 Περί καθορισμού νέων θέσεων περιπτέρων, βάσει των διατάξεων του Π.Δ. 37/09, στη Δημοτική Ενότητα Λουτρακίου - Περαχώρας.
3 Εισήγηση επί της έγκρισης περιβαλλοντικών όρων υφιστάμενου συνεργείου αυτοκινήτων - βουλκανιζατέρ, ιδιοκτησίας Σοφοκλή Μπελεχρή, ευρισκομένου επί της οδού Λ. Αθηνών 104 στη Δ.Κ. Λουτρακίου - Περαχώρας.
(240312)
Return top